Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un nou proiect pe scena politica. Cine sunt initiatorii

Antena3 Antena3,
Un nou proiect pe scena politica. Cine sunt initiatorii

Un nou proiect pe scena politica. Fostii consilieri onorifici ai Vioricai Dancila de pe vremea cand era premier, Ilan Laufer si Alexandru Coita, anunta ca lanseaza un proiect politic nou, menit sa. continuă pe Antena3

Dana Budeanu starneste din nou controverse! Cine sunt barbatii pe care ii pune la zid: Bai, fatalailor!

Stilista Dana Budeanu pare sa fie la un pas de-a starni un nou val de controverse, dupa ce a decis sa isi spuna parerile cat se poate de sincere si in stilul sau caracteristic despre tinutele unor barbati celebri de la noi. Fosta vedeta de la PRO TV si-a transmis aceste opinii in cadrul celui .

Mutare neasteptata la Antena 1! Cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon Mireasa pentru fiul meu

Mutare neasteptata la Antena 1! Reality-show-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu revine pe micile ecrane, insa sub alt nume. Care va fi si cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon? Cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 Mireasa pentru fiul meu este un .

Ilan Laufer si Alexandru Coita lanseaza un nou proiect politic

Ilan Laufer si Alexandru Coita, ambii fosti consilieri onorifici ai Vioricai Dancila, au anuntat azi, prin postari pe reteaua sociala Facebook, lansarea un proiect politic nou, menit sa aprinda flacara sperantei in Romania.

Alianta pentru Unirea Romanilor isi face debutul pe scena politica in 1 Decembrie, la Alba Iulia. George Simion: Este o alternativa reala la partidele actuale

O noua formatiune politica isi face aparitia in Romania. Este vorba despre Alianta pentru Unirea Romanilor, care va fi lansata formal in 1 Decembrie, la Alba Iulia, si care este hotarata sa se inscrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )