Libnet.ro
UNICEF

13:31

PNL Bucuresti solcita rapoarte de cheltuieli Primariei Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL Bucuresti solcita rapoarte de cheltuieli Primariei Capitalei

PNL Bucuresti solicita Primariei Capitalei raportul de cheltuieli pentru Compania Municipala Energetica si fisa de proiect pentru atragerea fondurilor europene in domeniul termoficarii, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Protest cu ligheane in fata Primariei Capitalei. Oamenii spun ca ingheata de frig in case si nu au apa calda

Zeci de persoane protesteaza joi cu ligheanele in fata Primariei Capitalei, acesta fiind al doilea protest de acest fel din ultima saptamana. Oamenii spun ca ingheata de frig in case si nu pot face un dus, o situatie intolerabila pentru anul 2019.

VIDEO Un nou protest cu ligheane in fata Primariei Capitalei. Cetatenii cer primarului Gabriela Firea apa calda si caldura

Zeci de persoane au venit joi dimineata cu ligheanele in fata Primariei Capitalei pentru a protesta fata de faptul ca nu au apa calda si caldura cu zilele. Oamenii spun ca vin de la serviciu, ingheata de frig in case si nu pot face un dus, situatie inacceptabila la 30 de ani de la Revolutie. Saptamana trecuta a avut loc un protest similar in fata Primariei.

Protest cu ligheane in fata Primariei Capitalei. Frigul din locuinte si lipsa apei calde i-a scos in strada pe bucuresteni: Luminite, balciuri, targuri, concerte... nu aceasta este agenda cetateanului (VIDEO)

Frigul din locuinte si lipsa apei calde i-au scos in strada pe bucuresteni. Joi dimineata, mai multi oameni s-au adunat in fata Primariei Capitalei, inarmati cu ligheane si cu pancarte, pentru a-si striga.

Protest, in fata Primariei Capitalei

Peste 50 de persoane s-au adunat, in fata Primariei Capitalei, pentru a protesta fata de problemele .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )