Libnet.ro
UNICEF

19:30

PNL a facut din nou blat cu PSD. Cine sunt cei 12 liberali care au votat cot la cot cu Puterea prescrierea conflictului de interese

Adevărul Adevărul,
PNL a facut din nou blat cu PSD. Cine sunt cei 12 liberali care au votat cot la cot cu Puterea prescrierea conflictului de interese

PNL a uitat din nou ca e in Opozitie si a votat alaturi de majoritatea PSD-ALDE-UDMR un proiect de lege care-i scapa pe alesii locali de dosarele cu ANI si, in plus, le ofera dreptul de a face afaceri. Motivul oficial e ca primarii sunt saraci. Motivul neoficial: PNL si-a motivat primarii, in contextul in care la anul vin doua randuri de alegeri - europarlamentare si prezidentiale -, iar alesii locali trebuie sa mobilizeze electoratul la urne. continuă pe Adevărul

PNL iar a facut blat cu PSD. Cine sunt cei 12 liberali care au votat prescrierea conflictului de interese

PNL iar a uitat ca e in Opozitie si a votat cot la cot cu PSD, ALDE si UDMR un proiect de lege care-i scapa pe alesii locali de dosarele cu ANI, ba chiar le si ofera dreptul de a face afaceri, pe motiv ca sunt.

Cine sunt invitatii de marca de la nunta Printului Harry si a lui Meghan Markle

Desi lista invitatilor la nunta Printului Harry si a lui Meghan Markle nu a fost facuta publica in mod oficial, presa internationala a scris deja cine sunt invitatii de marca la petrecere. Pe langa.

Carmen Harra se pregateste sa devina din nou mama

Carmen Harrase pregateste sa devina mama, din nou! Chiar daca a trecut mult timp de cand a adus-o pe lume pe fiica ei, celebra clarvazatoare vrea sa fie iar parinte. Ce a facut-o sa ia aceasta.

Carmen Harra, din nou mama la 63 de ani!

Carmen Harra, ajunsa la varsta de 63 de ani, a declarat ca si-ar dori sa fie din nou parinte. Clarvazatoarea spune ca vrea sa-si mareasca familia pentru ca traieste o perioada extrem de fericita a.

Cezar Ouatu, din nou indragostit: Cred ca s-a creat o reciprocitate imediata intre noi

Tenorul Cezar Ouatu este din nou indragostit. Artistul a vorbit despre iubita sa, make-up artistul Andreea Vilau. Da, este iubita mea si ma mandresc cu asta Viitorul cred ca ne rezerva multe impreuna,.

Lovitura pentru romani. Preturile ar putea sa explodeze din nou

Lovitura pentru romani. Preturile ar putea sa explodeze din nou in luna iunie, anunta consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu. Adrian Vasilescu spune ca BNR se lupta in continuare sa tina in.

Firea despre plngerea penala a lui Orban mpotriva premierului si liderului PSD: Cine ridica sabia de sabie va pieri

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a spus joi, referitor la plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Liviu Dragnea, ca cine ridica sabia de sabie va pieri. Ea a mai sustinut ca daca acest conflict va escalada pierderile vor fi majore, iar oamenii trebuie sa stie cine este responsabil.

Politic show:Minciuna lui Iordache, pe altarul modificarii abuzului n serviciu; PSD recunoaste deschis: Nu am rezolvat problema spagii!; Dragnea l critica din nou pe Iohannis: Cnd merge la astfel de ntlniri, trebuie sa facem analize, evaluari

Basescu publica un document strict secret al SRI, referitor la Gala Bute. Arata cum ajungeau la politicieni. Fostul presedinte Traian Basescu a facut public, miercuri, un document al SRI, despre care spune. Un rau imblanzit. Destinul CNCD in Romania pare sa fi parcurs un traseu similar cu acela al marxismului revolutionar dupa instituirea lui ca doctrina oficiala.

Primul lider PSD care anunta trecerea in tabara Ponta: Din nou de la capat. incepem o constructie

Schimbari semnificative pe scena politica. Primul lider PSD trece in tabara lui Victor Ponta. Deputatul Catalin Nechifor, fost presedinte al Consiliului Judetean Suceava in perioada 2012-2016, a anuntat ca.

Daniel Dragomir, dezvaluiri EXPLOZIVE: Cine sunt trusturile de presa PUTERNIC sustinute de SRI (VIDEO)

Exista trusturi de presa care au fost puternic sustinute de SRI, a declarat Daniel Dragomir, in emisiunea Se intampla acum!, moderata de Tudor Barbu, pe B1 TV. Ela mai sustinut ca sunt jurnalisti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )