Libnet.ro
UNICEF

18:15

PNL iar a facut blat cu PSD. Cine sunt cei 12 liberali care au votat prescrierea conflictului de interese

B1 B1,
PNL iar a facut blat cu PSD. Cine sunt cei 12 liberali care au votat prescrierea conflictului de interese

PNL iar a uitat ca e in Opozitie si a votat cot la cot cu PSD, ALDE si UDMR un proiect de lege care-i scapa pe alesii locali de dosarele cu ANI, ba chiar le si ofera dreptul de a face afaceri, pe motiv ca sunt. continuă pe B1

PNL a facut din nou blat cu PSD. Cine sunt cei 12 liberali care au votat cot la cot cu Puterea prescrierea conflictului de interese

PNL a uitat din nou ca e in Opozitie si a votat alaturi de majoritatea PSD-ALDE-UDMR un proiect de lege care-i scapa pe alesii locali de dosarele cu ANI si, in plus, le ofera dreptul de a face afaceri. Motivul oficial e ca primarii sunt saraci. Motivul neoficial: PNL si-a motivat primarii, in contextul in care la anul vin doua randuri de alegeri - europarlamentare si prezidentiale -, iar alesii locali trebuie sa mobilizeze electoratul la urne.

Cine sunt invitatii de marca de la nunta Printului Harry si a lui Meghan Markle

Desi lista invitatilor la nunta Printului Harry si a lui Meghan Markle nu a fost facuta publica in mod oficial, presa internationala a scris deja cine sunt invitatii de marca la petrecere. Pe langa.

Firea despre plngerea penala a lui Orban mpotriva premierului si liderului PSD: Cine ridica sabia de sabie va pieri

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a spus joi, referitor la plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Liviu Dragnea, ca cine ridica sabia de sabie va pieri. Ea a mai sustinut ca daca acest conflict va escalada pierderile vor fi majore, iar oamenii trebuie sa stie cine este responsabil.

Daniel Dragomir, dezvaluiri EXPLOZIVE: Cine sunt trusturile de presa PUTERNIC sustinute de SRI (VIDEO)

Exista trusturi de presa care au fost puternic sustinute de SRI, a declarat Daniel Dragomir, in emisiunea Se intampla acum!, moderata de Tudor Barbu, pe B1 TV. Ela mai sustinut ca sunt jurnalisti.

Trei zodii de barbati care sunt cei mai buni soti

In fiecare zi suntem in cautarea partenerului de viata perfect. Insa exista trei zodii care sunt facute pentru asta. Iata care sunt barbatii care prefera relatiile pe termen lung si se transforma in cei mai buni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )