Libnet.ro
UNICEF

10:45

Presedintie: Romania nu are inca buget pentru 2019 exclusiv din cauza incapacitatii Guvernului

Antena3 Antena3,
Presedintie: Romania nu are inca buget pentru 2019 exclusiv din cauza incapacitatii Guvernului

Administratia Prezidentiala a precizat, miercuri, ca Romania nu are inca buget pentru 2019 exclusiv din cauza incapacitatii Guvernului de a concepe, pana in prezent, un proiect de buget sustenabil,. continuă pe Antena3

ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA: Romania nu are inca buget pentru anul in curs

Administratia Prezidentiala a precizat, astazi, ca afirmatiile ministrului pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat, Stefan-Radu Oprea, referitoare la intarzierea proiectului de buget pentru anul 2019.

Budai, la Digi: Clar vom aproba bugetul pentru 2019 n februarie

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca bugetul pentru 2019 va fi sigur aprobat in februarie, potrivit Mediafax. Clar vom aproba bugetul in februarie. Clar il vom trimite domnului presedinte la promulgat. Evident ca exista un proiect de buget! Dar ce credeti ca a fost depus in CSAT? O hartie goala?! Un proiect de buget a fost depus in CSAT, a afirmat, miercuri seara, Marius Budai, la Digi 24.

CAPITALA EUROPEANA A CULTURII PENTRU 2019: Plovdiv a lansat programul manifestatiilor cu o expozitie de arta stradala

Orasul bulgar Plovdiv, Capitala Europeana a Culturii pentru 2019, si-a lansat programul manifestatiilor, destinate cunoasterii uneia dintre cele mai vechi cetati de pe continent, potrivit AFP.

RADU STEFAN OPREA: Proiectul de buget pe 2019 intarzie din cauza CSAT

Proiectul de buget pentru anul 2019 intarzie din cauza avizului Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), insa mediul de afaceri din Romania nu este afectat, a declarat astazi ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat MMACA), Radu Stefan Oprea.

Klaus Iohannis raspunde PSD: Guvernul este INCAPABIL sa conceapa BUGETUL pentru 2019

Klaus Iohannis reactioneaza dur dupa ce ministrul pentru Mediul de Afaceri, Stefan- Radu Oprea, a declarat ca bugetul pe anul 2019 nu este gata din cauza lipsei avizului CSAT. Presedintele arata ca au fost.

Predictii IT pentru 2019: Batalia unicornilor, mai multe orase inteligente si miza pe blockchain

Inceputul unui nou an este un prilej bun pentru a aduce in discutie trendurile din tehnologie care vor domina viitorul. Una dintre cele mai mari companii de tehnologie a facut o analiza despre avansul tehnologiei, despre cum se vor adapta consumatorii la noile schimbari, dar si despre cum vor evolua start-up-urile in viitor.

PENTRU 2019 China planuieste sa-si reduca tinta de crestere a PIB la 6-6,5%

Beijingul planuieste sa-si reduca obiectivul de crestere a produsului intern brut PIB) pentru anul acesta la 6-6,5%, in comparatie cu tinta de aproximativ 6,5% pentru anul tocmai incheiat, scrie Reuters, in conditiile in care economia chineza va fi nevoita sa faca fata unor tarife vamale mai mari pentru bunurile exportate in Statele Unite SUA) si a incetinirii cererii interne.

Parchetul General, dupa decizia CCR privind protocoalele cu SRI: Are putere numai pentru viitor

Parchetul General reactioneaza dupa ce CCR a constatat existenta unui conflict juridic de naturaconstitutionalaintre Parlament si Ministerul Public, ca urmare a protocoalelor dintre parchet si.

EXPERTUL FISCAL DAN SCHWARTZ: Prognoza economica pentru 2019 nu este foarte optimista

Suprataxarea sectorului bancar, impusa de OUG 114/2018, va obliga BNR sa foloseasca mai putin dobanda-cheie ca instrument de control al inflatiei Ritmul de crestere economica al tarii noastre ar putea consemna un declin, anul acesta, in special in contextul schimbarilor legislative din ultima vreme si a Ordonantei de Urgenta 114/2018, care a introdus suprataxarea in sectoare precum energie, telecomunicatii, bancar s. a. m. d. , ne-a declarat, vineri, expertul fiscal Dan Schwartz, managing partner RSM.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )