Libnet.ro
UNICEF

09:00

Programul Prima Casa devine Noua Casa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Programul Prima Casa devine Noua Casa

Guvernul are in discutie, joi, un proiect de ordonanta de urgenta privind modificarea Programului Prima Casa care va fi redenumit Noua Casa. Ministrul de Finante Florin Citu a solicitat suplimentarea ordinii de zi cu acest proiect de act normativ care modifica OUG 602009. Executivul va aborda si conditiile pentru marirea plafonului, a anuntat Ludovic Orban, la inceputul sedintei de joi a Cabinetului. continuă pe Ziarul Bursa

Cum se transforma programul Prima Casa. Romanii vor putea lua un credit de pana la 95.000 de euro prin Noua Casa

Programul Prima Casa se transforma in programul Noua Casa si va permite romanilor sa ia un credit mai mare, in linie cu scumpirile care au avut loc pe piata imobiliara, arata un proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Finantelor.

Programul Prima Casa incepe din nou: care sunt schimbarile fata de anii trecuti si ce trebuie sa stii

In ultimul deceniu, programul Prima Casa a suferit schimbari importante, dar important este ca ramane in vigoare, iar editia din acest an incepe peste cateva saptamani, cu un nou.

Programul Prima casa, mai irelevant ca niciodata: de ce opteaza romanii pentru credite ipotecare clasice

Programul Prima casa, cand a fost introdus in Romania, a facut viata mai usoara multor tineri romani care isi doreau o locuinta. intre timp, lucrurile s-au complicat teribil si nu mai.

Programul Prima Casa reporneste in doua saptamani. Cum va fi numit si ce schimbari aduce

Guvernul pregateste schimbari la programul Prima Casa, care va fi deblocat in circa doua saptamani si va deveni programul O Noua Casa, a anuntat Cristian Paun, presedintele FNGCIMM.

Business report: Prima Casa reporneste in doua saptamani. Romanii care vor sa schimbe furnizorul de electricitate, amenintati chiar de marile companii. Kovesi, interviu la Euronews. Decizia privind redeschiderea restaurantelor, asteptata miercuri

Programul Prima Casa reporneste in doua saptamani. Cum va fi numit si ce schimbari aduce * Cum sunt amenintati romanii care vor sa schimbe furnizorul de electricitate chiar de marile companii. Marturiile oamenilor. * imprumuturile Romaniei, de la criza la criza. Deja vu? * Kovesi, interviu la Euronews: Sunt sigura ca vor urma atacuri * Proprietarul City Grill: Speram ca miercuri sa se ia o decizie privind redeschiderea restaurantelor. in cel mai bun caz, deschidem vineri, pe 10 iulie * Ministrul Energiei: Ma astept ca si al doilea mare furnizor din piata gazelor sa anunte scaderi de pret * Numarul companiilor chineze listate in lume a crescut.

Programul O familie, o casa ar putea deveni Noua casa. Se dubleaza plafonul de credit - UPDATE

Guvernul a discutat intr-o prima lectura noua varianta a proiectului O familie, o casa, adica Prima casa, modificata de Parlament si promulgata de Presedintele Iohannis. Conform proiectului, ar urma sa se numeasca Noua casa. Plafonul pentru creditele destinate achizitiei de locuinte noi s-a dublat, dupa ce Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care plafonul creste la 140. 000 de euro, cu o valoare a garantiei de 80%.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )