Libnet.ro
UNICEF

14:00

Proiect legislativ de modificare a Codului Penal: pedepse mai mari in cazul abuzurilor asupra minorilor

Hotnews Hotnews,
 Proiect legislativ de modificare a Codului Penal: pedepse mai mari in cazul abuzurilor asupra minorilor

Mai multi deputati si senatori au inaintat, in Parlament, o propunere legislativa pentru modificarea Codului Penal, privitor la cazurile de abuz impotriva minorilor, scrie Mediafax. Astfel, initiativa prevede cresterea pedepselor, astfel incat acestea sa nu mai poata fi pronuntate cu suspendare. continuă pe Hotnews

General american: Sansele unui rezultat de succes, in ceea ce priveste negocierile pentru pace cu talibanii, mai mari ca niciodata

Cel mai inalt ofiter din armata SUA a declarat miercuri ca sansele unui rezultat de succes, in urma negocierilor de pace legate de incheierea razboiului de 18 din Afghanistan, sunt mai mari ca niciodata, scrie Reuters.

Proiect legislativ. Cum vor putea scapa de puscarie cei acuzati de evaziune fiscala

Persoanele acuzate ca au savarsit fapte de evaziune fiscala vor putea sa scape doar cu o amenda penala, insa numai daca acopera prejudiciul care sa fie de maximum 100. 000 de euro) si platesc anumite sume suplimentare, prevede un proiect de act normativ propus recent pentru adoptare la Senat.

Interviu cu istoricul Thierry Wolton. Taranii au fost cele mai mari victime si cei care au opus cea mai mare rezistenta comunismului. imi scot palaria in fata lor.

Comunismul a creat un infern cu dimensiuni colosale, si-a schingiuit victimele in moduri inimaginabile si a ucis sute de milioane de oameni. A instaurat ura si frica in societate si a programat perioade de foamete in care au murit zeci de milioane de tarani. Nu exista nici o reusita autentica in comunism, economica, sociala, tehnologica, totul a fost o farsa oribila. Impunatorul volum doi al Istoriei Mondiale a Comunismului al lui Thierry Wolton este dedicat victimelor comunismului. Sunt cuprinse in acest volum mii de relatari despre crime in masa, despre torturi menite sa distruga orice e uman in om, experimente criminale in lagarele si spitalele comuniste. Iar victima cea mai mare a comunsimului a fost taranimea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )