Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Guvernul bate campii cu parteneriatele public-private, care sunt cel mai legal mijloc de a jefui un stat (VIDEO)

B1 B1,
Basescu: Guvernul bate campii cu parteneriatele public-private, care sunt cel mai legal mijloc de a jefui un stat (VIDEO)

Traian Basescu a acuzat Guvernul PSD - ALDE ca bate campii cu parteneriatele public-private PPA), cand Uniunea Europeana ne da cadou zeci de miliarde de europentru marile proiecte de. continuă pe B1

Secretul pe care il ascunde muntele in care sunt sculptati presedintii SUA

Muntele Rushmore din Dakota de Sud este una dintre cele mai faimoase atractii turistice din Statele Unite. Sculpturile celor mai importanti presedinti ai Statelor Unite ale Americii, cioplite in piatra, au devenit o emblema a SUA. George Washington, primul presedinte, Thomas Jefferson, al doilea, Abraham Lincoln, al saisprezecelea si Theodore Roosevelt, al douazeci si saseleasunt [] .

Care sunt tarile cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa

Singapore, Japonia si Spania sunt cele trei tari ai caror locuitori au cea mai mare speranta de a trai mai multi ani in conditii de sanatate, potrivit unui raport publicat joi de revista The Lancet si citat.

Utile: Postul intermitent: slabirea preferata de vedete; Google o va face si pe asta! Cum va putea sa identifice cancerul de sn metastatic cu o precizie de 99%; Ce este infarctul miocardic si care sunt simptomele

O noua terapie genetica poate duce la dezvoltarea unor remedii impotriva afectiunilor neurodegenerative precum Alzheimer. O noua terapie genetica poate transforma anumite celule cerebrale gliale. Pedicuta, planta care combate dependenta de alcool si tutun. Pedicuta, o planta care se aseamana cu un muschi mereu verde , creste in padurile de brad si fag. Cercetatorii europeni apreciaza si recomanda aceasta planta.

Profilul inginerului romn cautat de marile companii. Primii vizati: absolventii de Automatica si Calculatoare, care sunt recrutati nca din timpul facultatii

Peste 50 de companii cu profil tehnic din Romania au incercat timp de doua zile sa-si recruteze viitorii angajati din randurile studentilor de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, in cadrul primul targ Poli Jobs. Firmele sunt interesate de studenti pe care sa-i pregateasca in vederea angajarii.

Obiceiurile proaste, dar care sunt semne de inteligenta

Ne place sa avem obiceiuri proaste. Da, nu ma blamati, caci unele dintre ele, se pare, ne fac chiar bine! Persoanele cu un Iq ridicat tind sa aiba trei obiceiuri, de care nu se dezic niciodata, insa par sa ii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )