Libnet.ro
UNICEF

07:15

Corina Cretu acuza din nou PSD: Se minte cu nerusinare ca eu si Comisia Europeana blocam proiecte pe care nu le avem

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu acuza din nou PSD: Se minte cu nerusinare ca eu si Comisia Europeana blocam proiecte pe care nu le avem

Comisarul european Corina Cretu, candidat pe lista Pro Romania pentru Parlamentul European, spune ca in fiecare tara din UE pentru un euro alocat din bani europeni sunt proiecte de trei euro, in timp ce Romania are bani necheltuiti si nu are proiecte. Cretu acuza ca se minte cu nerusinare ca institutile europene blocheaza proiecte, aluzie la PSD. continuă pe Adevărul

VIDEO Atac al Corinei Cretu la adresa Guvernului si a PSD: Se minte cu nerusinare si se spune ca noi la Comisia Europeana blocam proiecte pe care nu le avem

In fiecare tara, pentru fiecare euro din fonduri europene sunt programati 3 euro, insa in Romania este invers - sunt bani, dar nu exista proiecte pentru care sa fie cheltuiti, a declarat, duminica, comisarul european Corina Cretu. Ea a spus ca se minte cu nerusinare si se spune ca cei de la Comisia Europeana blocheaza proiectele, insa acestea nu exista.

Corina Cretu: Aceasta campanie ANTIEUROPEANA risca sa ne iNTOARCA cu 30 de ani inapoi. NU avem nevoie de IZOLARE (VIDEO)

Campania antieuropeana a PSD-ALDE risca sa ne intoarca cu 30 de ani inapoi si sa readuca Cortina de Fier, a declarat Corina Cretu, comisarul pentru Dezvoltare Regionala, duminica, la Romexpo, in cadrul.

VIDEO Corina Cretu: Cine a vorbit in ultimii ani despre spitale sau scoli? Numai despre justitie si procesul lui Dragnea. Nu se poate asa ceva!

Comisarul european Corina Cretu se declara oripilata de campania antieuropeana dusa de PSD, care risca sa ne intoarca cu 30 ani inapoi si sa impuna Cortina de Fier. Ea a avut un mesaj pentru fostii sai colegi din PSD - sa fie constienti ca sunt instrumente in numele asa-zisei loialitati.

CORINA CRETU: in fiecare tara UE pentru un euro alocat din bani europeni sunt proiecte de trei euro

Comisarul european Corina Cretu, candidat pe lista Pro Romania pentru Parlamentul European, spune ca in fiecare tara din UE pentru un euro alocat din bani europeni sunt proiecte de trei euro.

Corina Cretu: Am fost ATACATA si JIGNITA atunci cand am prezentat Raportul de Tara al Comisiei Europene (VIDEO)

Am fost jignita cand am prezentat, la Bucuresti, Raportul de Tara al Comisiei Europene, si desi exista crestere economica, nu toata lumea beneficiaza de pe urma ei, a declarat Corina Cretu, comisarul.

Corina Cretu: Am aprobat toate proiectele depuse de Guvern. Nu avem proiecte pentru autostrazi, spitale regionale

Comisia Europeana a aprobat toate proiectele pe care Guvernul Romaniei le-a depus, dar cred ca se putea face mai mult pentru ca mai sunt bani de accesat, a declarat, vineri, la Palatul Parlamentului, comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu.

Corina Cretu raspunde acuzatiilor ministrului Transporturilor ca nu apara interesul poporului roman: Romania nu are dusmani la Bruxelles

Comisarul european Corina Cretu i-a raspuns ministrului Transporturilor Razvan Cuc, care a acuzat-o ca nu apara interesul poporului roman, spunand ca Romania nu are dusmani la Bruxelles si ca depinde doar de autoritatile de la Bucuresti ca dezvoltarea infrastructurii de transport sa fie accelerata.

Corina Cretu raspunde acuzatiilor ministrului Transporturilor ca nu apara interesul poporului roman

Comisarul european Corina Cretu i-a raspuns ministrului Transporturilor Razvan Cuc, care a acuzat-o ca nu apara interesul poporului roman, spunand ca Romania nu are dusmani la Bruxelles si ca depinde doar de autoritatile de la Bucuresti ca dezvoltarea infrastructurii de transport sa fie accelerata.

Confruntari violente in Franta. Vestele galbene au iesit din nou in strada

Protestele Vestelor galbene continua in Franta. Manifestantii au iesit din nou in strada sambata, in centrul orasului Toulouse. Confruntarile sunt violente, oamenii legii au folosit deja gaze.

Ministerul Culturii vrea sa cumpere, din nou, Cumintenia Pamantului. Suma uriasa pe care o pune in joc

Cumintenia Pamantului, sculptura realizata de Constantin Brancusi in 1907, este dorita, din nou, de autoritati. Dupa esescul Guvernului Ciolos de a o achizitiona prin donatii publice, si Guvernul Dancila ar vrea sa o cumpere de la proprietari. Ministrul Culturii a facut anuntul intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Victoria. Daniel Breaz a spus ca [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )