Libnet.ro
UNICEF

12:30

CORINA CRETU: in fiecare tara UE pentru un euro alocat din bani europeni sunt proiecte de trei euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CORINA CRETU: in fiecare tara UE pentru un euro alocat din bani europeni sunt proiecte de trei euro

Comisarul european Corina Cretu, candidat pe lista Pro Romania pentru Parlamentul European, spune ca in fiecare tara din UE pentru un euro alocat din bani europeni sunt proiecte de trei euro. continuă pe Ziarul Bursa

Corina Cretu acuza din nou PSD: Se minte cu nerusinare ca eu si Comisia Europeana blocam proiecte pe care nu le avem

Comisarul european Corina Cretu, candidat pe lista Pro Romania pentru Parlamentul European, spune ca in fiecare tara din UE pentru un euro alocat din bani europeni sunt proiecte de trei euro, in timp ce Romania are bani necheltuiti si nu are proiecte. Cretu acuza ca se minte cu nerusinare ca institutile europene blocheaza proiecte, aluzie la PSD.

VIDEO Atac al Corinei Cretu la adresa Guvernului si a PSD: Se minte cu nerusinare si se spune ca noi la Comisia Europeana blocam proiecte pe care nu le avem

In fiecare tara, pentru fiecare euro din fonduri europene sunt programati 3 euro, insa in Romania este invers - sunt bani, dar nu exista proiecte pentru care sa fie cheltuiti, a declarat, duminica, comisarul european Corina Cretu. Ea a spus ca se minte cu nerusinare si se spune ca cei de la Comisia Europeana blocheaza proiectele, insa acestea nu exista.

Corina Cretu: Am fost ATACATA si JIGNITA atunci cand am prezentat Raportul de Tara al Comisiei Europene (VIDEO)

Am fost jignita cand am prezentat, la Bucuresti, Raportul de Tara al Comisiei Europene, si desi exista crestere economica, nu toata lumea beneficiaza de pe urma ei, a declarat Corina Cretu, comisarul.

VIDEO Corina Cretu: Cine a vorbit in ultimii ani despre spitale sau scoli? Numai despre justitie si procesul lui Dragnea. Nu se poate asa ceva!

Comisarul european Corina Cretu se declara oripilata de campania antieuropeana dusa de PSD, care risca sa ne intoarca cu 30 ani inapoi si sa impuna Cortina de Fier. Ea a avut un mesaj pentru fostii sai colegi din PSD - sa fie constienti ca sunt instrumente in numele asa-zisei loialitati.

Corina Cretu: Aceasta campanie ANTIEUROPEANA risca sa ne iNTOARCA cu 30 de ani inapoi. NU avem nevoie de IZOLARE (VIDEO)

Campania antieuropeana a PSD-ALDE risca sa ne intoarca cu 30 de ani inapoi si sa readuca Cortina de Fier, a declarat Corina Cretu, comisarul pentru Dezvoltare Regionala, duminica, la Romexpo, in cadrul.

Corina Cretu: Am aprobat toate proiectele depuse de Guvern. Nu avem proiecte pentru autostrazi, spitale regionale

Comisia Europeana a aprobat toate proiectele pe care Guvernul Romaniei le-a depus, dar cred ca se putea face mai mult pentru ca mai sunt bani de accesat, a declarat, vineri, la Palatul Parlamentului, comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu.

Corina Cretu raspunde acuzatiilor ministrului Transporturilor ca nu apara interesul poporului roman: Romania nu are dusmani la Bruxelles

Comisarul european Corina Cretu i-a raspuns ministrului Transporturilor Razvan Cuc, care a acuzat-o ca nu apara interesul poporului roman, spunand ca Romania nu are dusmani la Bruxelles si ca depinde doar de autoritatile de la Bucuresti ca dezvoltarea infrastructurii de transport sa fie accelerata.

Corina Cretu raspunde acuzatiilor ministrului Transporturilor ca nu apara interesul poporului roman

Comisarul european Corina Cretu i-a raspuns ministrului Transporturilor Razvan Cuc, care a acuzat-o ca nu apara interesul poporului roman, spunand ca Romania nu are dusmani la Bruxelles si ca depinde doar de autoritatile de la Bucuresti ca dezvoltarea infrastructurii de transport sa fie accelerata.

In interiorul unei afaceri de 1,5 milioane de euro: Magazinele din mall cu produse premium de papetarie si birotica

De profesie inginer, Marius Avram este unul din oamenii de afaceri sinonimi cu antreprenoriatul din Romania. A importat printre primele masini Seat in Romania, apoi a adus in tara margarina belgiana pentru produse de patiserie pentru ca, in 1997, sa.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Productia OMV Petrom isi continua declinul atenuat

Conducerea OMV Petrom estimeaza o scadere de 5% a productiei fata de anul 2018, pe fondul declinului natural, in Bugetul de Venituri si Cheltuieli pentru anul curent Productia totala de hidrocarburi titei plus gaze) a OMV Petrom SNP) a fost, in primul trimestru din 2019, de 153. 000 de barili echivalent petrol bep) per zi, in scadere cu aproximativ 2% in comparatie cu productia din trimestrul anterior 156. 000 bep) si cu circa 4,4% sub cea din trimestrele al doilea si al treilea din 2018 160. 000 bep), se arata intr-un comunicat al emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )