Libnet.ro
UNICEF

11:45

Liviu Dragnea: Orban, intre doua mandoline, a spus ca el vrea sa desfiinteze legea salarizarii pe care am facut-o noi

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Orban, intre doua mandoline, a spus ca el vrea sa desfiinteze legea salarizarii pe care am facut-o noi

Liderul PSD Liviu Dragnea a acuzat liberalii ca vor sa blocheze programele de dezvoltare ale Romaniei si ca doresc desfiintarea legii salarizarii. Exista aproape 13 mii de proiecte de dezvoltare pentru. continuă pe Antena3

VIDEO Dancila: Nu o sa fac niciun pas inapoi. Am o datorie fata de romani, fata de tara mea si fata de Liviu Dragnea

La primul miting electoral alaturi de Liviu Dragnea, Viorica Dancila le-a spus pesedistilor ca nu o sa faca niciun pas inapoi pentru ca are o datorie fata de romani si fata de tara, dar si fata de Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, val de acuzatii la adresa lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea l-a atacat dur pe presedintele Klaus Iohannis despre care a spus ca nu poate vorbi despre coruptie din moment ce a furat sase case de la statul roman si nu vrea sa dea banii inapoi. Reactia.

ORBAN, DESPRE SESIZAREA PRIVIND COMPLETURILE SPECIALIZATE PE CORUPTIE: CCR nu poate actiona in interesul unui singur om, Liviu Dragnea

Liderul PNL Ludovic Orban afirma, referindu-se la sesizarea vicepresedintelui Camerei Deputatilor Florin Iordache privind completurile specializate pe coruptie, ca CCR nu poate actiona in interesul unui singur om, Liviu Dragnea.

Curtea Constitutionala, asteptata astazi sa ia decizia care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea la inchisoare

Curtea Constitutionala este asteptata vineri, dupa doua amanari, sa pronunte decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la instanta suprema. Daca CCR constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, sentintele din prima instanta in cazuri de coruptie ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele reluate de la zero. O astfel de hotarare l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

Liviu Dragnea, dupa vizita in Botosani: Am intalnit romani adevarati, care mi-au spus ca traiesc mai bine

Liviu Dragnea a postat pe retelele de socializare un mesaj dupa vizita in Botosani, amintind de programele pentru aceasta zona pe care PSD le-a aprobat si finantat. Astazi, am intalnit la Botosani.

Liviu Dragnea a fost intrebat la Iasi despre data nuntii cu iubita sa, Irina Tanase. Ce raspuns surprinzator a dat liderul social-democrat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, in timpul vizitei de sambata, de la Iasi, ca isi va petrece sarbatorile pascale la o manastire, alaturi de iubita sa, Irina Tanase. intrebat de catre jurnalisti daca a stabilit data nuntii, Dragnea a spus ca inca nu stie daca partenera sa va accepta cererea in casatorie si ca nu poate decide inainte.

Ce va face Liviu Dragnea de Paste

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus sambata, intrebat ce va face de Paste, ca probabil va mergecu iubita lui Irina Tanase la o manastire. Cred ca o sa fiu cu Irina si vom merge la o manastire,.

Liviu Dragnea, despre dosarele magistratilor: Este foarte grav

Presedintele PSD,Liviu Dragnea, a comentat afirmatiile inspectorului-sef al Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, care a spus ca peste 2000 de magistrati au avut dosare la DNA si au fost.

Liviu Dragnea, asteptat cu proteste la Iasi. Cativa membri ai asociatiei Moldova vrea autostrada s-au certat si imbrancit cu jandarmii

Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si mai multi ministri au anuntat prezenta la Iasi sambata, 20 aprilie, pentru alegerile interne ale filialei PSD Iasi. Actiunea politica vizeaza confirmarea in functie a actualului sef interimar, Maricel Popa, singurul candidat pentru ocuparea postului.

Liviu Dragnea anunta amenzi pentru firmele care practica dublul standard: La initiativa Mariei Grapini, s-a realizat o dezbatere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vrea ca social-democratii sa depuna in Parlament un proiect de lege impotriva dublei calitati a produselor, care sa prevada inclusiv o amenda de 4% din cifra de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )