Libnet.ro
UNICEF

15:45

Magistratii au protestat din nou pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Magistratii au protestat din nou pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Cateva zeci de magistrati au protestat din nou, astazi seara, pe treptele Palatului de Justitie din Capitala, fata de noile proiecte de ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penale, fata de Sectia speciala de investigare a magistratilor si fata de refuzul Guvernului de a abroga Ordonanta 7. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Magistratii au protestat din nou pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Cateva zeci de magistrati au protestat din nou, luni seara, pe treptele Palatului de Justitie din Capitala, fata de noile proiecte de ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penale, fata de Sectia speciala de investigare a magistratilor si fata de refuzul Guvernului de a abroga Ordonanta 7. Magistratii au fost sustinuti de cateva zeci de manifestanti.

VIDEO Un nou protest al magistratilor pe treptele Palatului de Justitie

Cateva zeci de magistrati au protat din nou, luni seara, pe treptele Palatului de Justitie din Capitala, fata de proiectele de ordonante de urgenta privind modificarea Codurilor penale, fata de Sectia speciala de investigare a magistratilor si fata de refuzul Guvernului de a abroga Ordonanta 7.

Mihai Morar, din nou tatic!

Chiar astazi, de Buna Vestire, Mihai Morar a impartasit cea mai mare bucurie a familiei sale prietenilor virtuali de pe retelele de socializare! Sotia lui este insarcinata si urmeaza sa devina din nou tatic! .

Mihai Morar va deveni din nou tatic. Primele declaratii ale celebrului prezentator

Mihai Morar va deveni din nou tatic. Primele declaratii ale celebrului prezentator. Cititi mai multe pe spynews. ro.

Liviu Dragnea, din nou in spital

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost internat din nou in spital, ieri seara, a anuntat, astazi, la Brasov, secretarul general al partidului Codrin Stefanescu.

Liviu Dragnea a ajuns din nou la spital. Codrin Stefanescu: Se pare ca varianta pe care a ales-o nu este cea mai buna

Liviu Dragnea ar fi ajuns din nou la spital. Anuntul a fost facut duminica de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, care a precizat ca liderul social-democratilor s-a prezentat din nou la spital.

Liviu Dragnea a fost internat din nou

Informatii de ultima ora despre Liviu Dagnea. Liderul social-democrat a ajuns din nou la spital. Stire in curs de actualizare .

Vestele galbene demonstreaza din nou in Franta: O femeie grav ranita si 31 de arestari

Vestele galbene manifesteaza din nou sambata in Franta, in conditiile in care guvernul a instituit un dispozitiv de securitate drastic, comenteaza AFP, citata de Agerpres. Protestul are loc in conditiile in care presedintele francez, Emmanuel Macron, a dispus recent interzicerea manifestatiilor in anumite zone cheie din capitala.

BVB - din nou o piata a dividendelor generoase

Dragos Mesaros, Goldring: Companiile ce au statul drept actionar majoritar nu vor scapa fara sa distribuie cel putin 90% din profitul anului trecut, ca dividende Propunerile privind repartizarea profitului obtinut anul trecut de principalele companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) ofera si in acest an tabloul unei piete cu dividende generoase, confirmand o caracteristica importanta a bursei noastre care s-a evidentiat, in ultimul timp, prin randamente mari ale dividendelor, printre cele mai mari din lume, conform unui raport al analistilor de la Prime Transaction, publicat la inceputul lunii decembrie 2018.

Curs valutar BNR astazi, 25 martie: leul scade din nou in fata euro

Cursul de schimb euro/leu se opreste din scadere, iar leul revine pe depreciere in fata monedei unice europene, dupa o saptamana oarecum favorabila. Totodata, moneda nationala se depreciaza si fata de dolarul american in prima sedinta a saptamanii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )