Libnet.ro
UNICEF

06:45

Surpriza in sedinta de Guvern! ORDONANTA DE URGENTA strecurata de VIORICA DANCILA

B1 B1,
Surpriza in sedinta de Guvern! ORDONANTA DE URGENTA strecurata de VIORICA DANCILA

Guvernul Romaniei a publicat lista privind proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda sedintei Guvernului Romaniei din 31 octombrie 2018. PROIECT DE LEGE privind. continuă pe B1

Surpriza in sedinta de Guvern! Ce ORDONANTA DE URGENTA a strecurat VIORICA DANCILA

Guvernul Romaniei a publicat lista privind proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda sedintei Guvernului Romaniei din 31 octombrie 2018. PROIECT DE LEGE privind.

Viorica Dancila pleaca iar in Orientul Mijlociu: Vizita de o saptamana in Qatar si Oman fix cand trebuie sa aiba loc remanierea guvernamentala

In timp ce in tara se pregateste remanierea guvernamentala despre care se vorbeste de mai bine de o luna, Viorica Dancila va pleca iar Orientul Mijlociu intr-o vizita oficiala in Qatar si.

Trei ani de la Colectiv. Viorica Dancila a transmis un mesaj scris despre tragedie, dupa ce a fugit de intrebarile presei

Premierul Viorica Dancila a transmis, printr-un comunicat de presa, un mesaj referitor la tragedia de la Clubul Colectiv, din urma cu trei ani. Anterior, aceasta nu a vrut sa dea nicio declaratie in fata presei pe subiect.

Viorica Dancila a ignorat o intrebare delicata despre Colectiv si a plecat din fata jurnalistilor

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata de jurnalisti, marti, in ziua cand se implinesc trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv, daca are un mesaj pentru victime, insa ea nu a raspuns intrebarii si a plecat glont.

VIDEO Viorica Dancila a refuzat sa transmita un mesaj pentru victimele tragediei de la Colectiv

Premierul Viorica Dancila a vorbit marti, la Parlament, despre nevoia de a avea un consens intre partide inainte de preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene, asa cum au cazut de acord Klaus Iohannis si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. intrebata de jurnalisti daca are vreun mesaj pentru victimele de la Colectiv, aceasta a refuzat sa raspunda si a plecat.

Remaniera guvernamentala bate la usa: Viorica Dancila a terminat evaluarea si asteapta aprobarea lui Dragnea pentru a merge mai departe (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a terminat evaluarea guvernamentala, iar acum remanierea guvernamentala a ramas la decizia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care va decide cand va convoca Comitetul Executiv pentru a se.

Niciun respect pentru victimele de la Colectiv: Viorica Dancila a refuzat sa transmita un mesaj privind tragedia de acum 3 ani (VIDEO)

Tragedia de la Colectiv din urma cu 3 ani, in care 64 de persoane au murit si alte 200 au ramas cu rani pentru restul vietii, nu conteaza pentru premierul Viorica Dancila. Marti, la fix 3 ani de la tragedie,.

Premierul Viorica Dancila: Am terminat evaluarea ministrilor

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat ca a terminat evaluarea ministrilor si urmeaza sa faca mai multe precizari pe acest subiect in cadrul CExN. Am mentionat ca am terminat evaluarea. Am.

Viorica Dancila, dupa discutia cu comisarul european Corina Cretu: Au fost identificate solutii de realizare a trei spitale regionale

Prim-ministrul Viorica Dancila si comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, au discutat, luni, despre posibilitatile de finantare existente pentru construirea a trei spitale regionale si au.

Reactie in PSD, dupa ce Viorica Dancila si Paul Stanescu au fost impreuna la moaste

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, a vorbit in cadrul unei emisiuni despre prezenta premierului Viorica Dancila alaturi de vicepremierul Paul Stanescu la slujba de la Patriarhie, data fiind situatia in care cei doi se situaza in tabere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )