Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Cum i-a prins Centenarul Marii Uniri pe politicieni in plin razboi intern

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum i-a prins Centenarul Marii Uniri pe politicieni in plin razboi intern

Sedinta solemna pentru marcarea Centenarului Marii Uniri a aratat o clasa politica mai dezbinata ca oricand, discursurile primilor oameni in stat fiind presarate cu atacuri la adresa adversarilor si mai putin cu proiecte concrete de viitor. continuă pe Adevărul

Cum i-a prins Centenarul Marii Uniri pe politicieni in plin razboi intern

Sedinta solemna pentru marcarea Centenarului Marii Uniri a aratat o clasa politica mai dezbinata ca oricand, discursurile primilor oameni in stat fiind presarate cu atacuri la adresa adversarilor si mai putin cu proiecte concrete de viitor.

VIDEO Harta umana si sute de baloane tricolore, de Centenarul Marii Uniri

Elevii de la trei scoli din municipiu au marcat intr-un mod inedit Centenarul Marii Uniri, organizand un flash-mob si lansand baloane tricolore.

CENTENARUL MARII UNIRI Usor cu suta pe scarile istoriei

Centenarul Marii Uniri este evenimentul care anul acesta a consumat mari energii la nivel national. Conferinte serioase sustinute de istorici avizati, manifestari populare, emisiuni televizate in care s-au exprimat si personaje mai putin pregatite, serbari campenesti, fara foarte multe legaturi intre ele, au tinut sa marcheze momentul. in absenta unei gandiri unitare, multe dintre manifestari nu au facut decat sa induca o stare de confuzie si sa lanseze piste false pentru istoricii amatori de aici si de aiurea.

Modul inedit de a sarbatori Centenarul Marii Uniri al elevilor de la un liceu din Galati

Elevii de la Liceul de Arte Dimitrie Cuclin din Galati au sarbatorit Centenarul Marii Uniri intr-un mod inedit. Dupa ce au terminat cursurile, mai multi elevi au iesit in curtea scolii si au format numarul 100 dupa care au aprins luminitele. in acest fel ei au vrut sa marcheze cei 100 de ani pe care Romania ii sarbatoreste pe 1 Decembrie 2018. Elevii nu au vrut sa iasa in evidenta cu initiativa lor, insa informatia a fost postata pe Facebook de profesorul lor de stiinte socio-umane Doru Castaian.

Retragere cu torte la Centenarul Marii Uniri, la Targoviste

Ziua de 1 decembrie 2018 - Centenarul Marii Uniri - va fi sarbatorita la Targoviste intr-un cadru festiv, prin spectacolul folcloric extraordinar intitulat Noi suntem romani!.

UDMR, un mesaj DUR cu ocazia Centenarul Marii Uniri: Secolul trecut a insemnat una dintre cele mai dramatice perioade ale istoriei maghiarilor

UDMR-istii continua atacul la adresa Romaniei cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri. Senatorul Novak Csaba-Zoltan a afirmat, miercuri, la sedinta solemna a Parlamentului, ca pentru maghiari va.

Patru zile de sarbatoare la Centenarul Marii Uniri. Programul evenimentelor de la Turnu Severin

Primaria Drobeta Turnu Severin a facut public programul manifestarilor ce vor avea loc in perioada 29 noiembrie - 2 decembrie cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Centenarul Marii Uniri de la 1918, evocat de Asociatia cultural - umanitara Bogdania la Biblioteca Judeteana Duiliu Zamfirescu

In cadrul acestei actiuni de promovare literara si evocare istorica au fost prezentate Antologia literara Bogdania Aripi spre zbor si o noua editie a Revistei Bogdania.

Sedinta solemna la Parlament pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri. Ion Iliescu lipseste de la eveniment (VIDEO)

Parlamentul s-a reunit intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si principesa Margareta, sefii celor.

VIDEO SLATINA pe drumul Marii Uniri, noul film documentar semnat Aurelia Grosu. Colaborator: I-am simtit iubirea fata de acest oras

Dupa Varstele Slatinei, lansat anul trecut, un nou film-documentar realizat de Asociatia Amprente a fost prezentat publicului, in 57 de minute acesta deruland importanta istorica a municipiului, sub titlul Slatina pe drumul Marii Uniri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )