Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce i-a cerut Eugen Teodorovici ministrului propus al Fondurilor Europene: E singurul lucru pe care va rog sa il faceti

Antena3 Antena3,
Ce i-a cerut Eugen Teodorovici ministrului propus al Fondurilor Europene: E singurul lucru pe care va rog sa il faceti

Eugen Teodorovici i-a cerut ministrului propus pentru Fonduri Europene sa scoata la lumina toate informatiile legate de proiectele in care au fost implicate firmele lui Dan Barna. Ministrul demis al Finantelor. continuă pe Antena3

Livetext. Au inceput audierile ministrilor din Guvernul Orban. Ioan Bolos, propus la Fondurile Europene, a primit voturile lui Ponta si Teodorovici

Astazi vor avea loc audierile candidatilor propusi de PNL pentru functii de ministru in Guvernul Orban. in sedinta care a inceput la ora 9. 00 sunt asteptati opt ministri care trebuie sa raspunda la intrebarile senatorilor si deputatilor in vederea obtinerii avizului. Ioan Marcel Bolos, propus la Fondurile Europene, a fost primul audiat, acesta reusind sa optina votul liderului Pro Romania Victor Ponta si vicepresedintelui PSD Eugen Teodorovici.

Teodorovici cere noului ministru al Fondurilor Europene sa colaboreze cu anchetatorii in cazul Dan Barna

Ministrul Finantelor eugen Teodorovici i-a cerut ministrului nominalizat la Fonduri Europene Marcel Bolos sa puna la dispozitia anchetatorilor toate documentele referitoare la cazul lui Dan Barna suspectat de nereguli in legatura cu proiectele europene pe care le-a derulat sau pentru care a fost consultant.

Surpriza la AUDIERILE din Parlament! Ponta si Teodorovici au votat PENTRU candidatul PNL la functia de ministru al Fondurilor Europene: Desi nu o sa votez pentru investirea Guvernului Orban, azi votez pentru Bolos. Am lucrat cu el, e profesionist

Supriza, luni, in timpul audierii propunerii PNL pentru Ministerul Fondurilor Europene Marcel Bolos. Atat Eugen Teodorovici, cat si Victor Ponta au cerut consemnarea unui vot favorabil din partea.

Eugen Teodorovici catre ministrul propus la Finante, Florin Citu: Esti un hot, stiu toti! - VIDEO

Audierea ministrului propus la Finante, Florin Citu, a inceput cu scandal. Minute bune, membrii comisiei s-au certat pe metoda de audiere. intr-un final au stabilit ca cel audiat sa raspunda dupa fiecare.

Gheorghe Falca (PNL) spune ca Eugen Teodorovici folosea un limbaj grosolan chiar si cu proprii colegi din PSD: Cu exceptia intalnirilor la care venea Dragnea, atunci era micut, cumintel (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Gheorghe Falca a afirmat, marti seara, in direct pe B1 TV, ca Eugen Teodorovici foloseste un limbaj grosolan chiar si cu proprii sai colegi din PSD, dar ca era micut si cumintel.

Eugen Teodorovici, la audierea lui Citu din Parlament: imi plac curvele, dar nu blonde (VIDEO)

Noua declaratie deplasata a lui Eugen Teodorovici. Ministrul demis al Finantelor a sustinut, chiar in Parlament, ca. ii plac curvele, dar nu cele blonde. V-am mai spus eu, cu mine s-a inchis. ) imi.

Dezvaluire-bomba in cazul ministrului propus care ar avea o casa de 910 mp: Am putea vorbi de evaziune fiscala

Primarul municipiului Focsani, Cristi Misaila, a declarat, luni, la Antena 3, ca in evidentele celor de la Taxe si impozite casa ministrului propus la Dezvoltare, Stefan Ion, apare ca avand o suprafata de.

Dezvaluire-bomba in cazul ministrului propus la Dezvoltare in Guvernul Orban: Am putea vorbi de evaziune fiscala

Primarul municipiului Focsani, Cristi Misaila, a declarat, luni, la Antena 3, ca in evidentele celor de la Taxe si impozite casa ministrului propus la Dezvoltare, Stefan Ion, apare ca avand o suprafata de.

Prima reactie a ministrului propus la Dezvoltare dupa ce s-a aflat ca nu a declarat adevarata suprafata a casei sale si a platit un impozit mai mic

Deputatul PNL Ion Stefan, propus ministru al Dezvoltarii, isi recunoaste greseala si anunta ca va plati ceea ce este de platit la Primaria Focsani pentru casa in care locuieste. Legea este lege.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )