Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ludovic Orban, atacat din interior: Tine restaurantele inchise, dar deschide pacanelele.Guvernul a gasit cheia relansarii economiei!

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, atacat din interior: Tine restaurantele inchise, dar deschide pacanelele.Guvernul a gasit cheia relansarii economiei!

Premierul Ludovic Orban a fost aspru criticat de PMP-istul Lucian Iliescu, senator al unui partid care are oameni numiti in Guvern si sprijina proiectele actualului Cabinet. Nemultumirea lui Iliescu e legata de decizia legata de deschidere a localurilor cu jocuri de noroc. continuă pe Adevărul

Restrictiile ar putea fi relaxate din nou daca totul merge bine pana in iulie. Ce a spus premierul Ludovic Orban despre redeschiderea restaurantelor in spatii inchise

Deschiderea prematura a restaurantelor in spatii inchise poate sa duca la o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, sustine premierul Ludovic Orban, care a explicat ca Executivul a gandit si alte masuri.

Marcel Ciolacu ataca Guvernul: Tine spitalele inchise si deschide pacanelele. Va spun eu realitatea

Un consilier al lui Ludovic Orban are afacere cu pacanele, a sustinut liderul PSD Marcel Ciolacu, vineri, la Antena 3.

LUDOVIC ORBAN: Mastile trebuie purtate, in mod obligatoriu, in spatii inchise

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri, ca mastile de protectie sanitara trebuie purtate, in mod obligatoriu, in spatii inchise precum mijloacele de transport in comun sau magazine, precizand ca persoanele care nu respecta aceasta regula pot fi amendate.

VIDEO Ludovic Orban: Deschiderea restaurantelor in spatii inchise este prematura

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la Braila, ca deschiderea restaurantelor in spatii inch.

Ludovic Orban, vestea asteptata de toata lumea. Ce masuri de relaxare li se pregatesc romanilor de la 1 iulie

Ludovic Orban sustine ca deschiderea restaurantelor in spatii inchise este o masura prematura si riscanta care ar putea conduce, potrivit evaluarii de risc epidemiologic, la o explozie a numarului de infectari cu COVID-19. Redeschiderea restaurantelor poate creste numarul infectarilor in cursul zilei de ieri, premierul a oferit cateva explicatii clare cu privire la redeschiderea prematura .

Ludovic Orban atrage atentia: Purtarea mastilor e obligatorie, cine nu poarta poate fi amendat

Ludovic Orban atrage atentia: mastile de protectie trebuie purtate, in mod obligatoriu, in spatii inchise precum mijloacele de transport in comun sau magazine, precizand ca persoanele care nu respecta aceasta regula pot fi amendate.

Ultima ora! Ludovic Orban, fortat sa spuna adevarul. Cand si cu cat se vor majora pensiile: Vom creste pensiile, dar

Subiectul majorarii pensiilor este unul dintre cele mai dezbatute in aceasta perioada, insa informatii concrete par sa lipseasca cu desavarsire. Ludovic Orban a vorbit in urma cu putin timp despre posibilitatea cresterii acestora in functie de realitatile economice. Noi lucram pe baza de analize, pe baza de date, pe baze de prognoze serioase Ludovic Orban .

LUDOVIC ORBAN: Decizia de prelungire a starii de alerta nu are un continut politic

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca starea de alerta este indispensabila pentru a mentine toate reglementarile care sunt necesare pentru a garanta protectia sanatatii si vietii cetatenilor, Hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta urmand a fi adoptata sapramana viitoare.

LUDOVIC ORBAN: Persoanele care vin din tari cu numar mic de cazuri nu vor mai fi izolate la domiciliu

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca s-a decis ca din 15 iunie sa se renunte la izolarea la domiciliu pentru persoanele care vin din tari cu numar mic de cazuri, dand exemplul Austriei,Greciei si Bulgariei.

LUDOVIC ORBAN: Elaboram o schema de ajutor de stat care vizeaza garantarea factoringului si a leasingului pentru achizitionarea de echipamente

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul elaboreaza in prezent mai multe scheme de ajutor de stat, acestea vizand garantarea factoringului, a leasingului pentru achizitionarea de echipamente si garantarea scontarii instrumentelor de plata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )