Libnet.ro
UNICEF

14:45

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va aloca resurse pentru proiectele de dezvoltare eficiente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Guvernul va aloca resurse pentru proiectele de dezvoltare eficiente

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat presedintele PNL si premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal, care se desfasoara astazi la Sala Polivalenta din Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: in ciuda minciunilor PSD, Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente

Viitorul guvern PNL va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, in pofida minciunilor gogonate ale PSD, a declarat sambata premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai PNL.

Orban lanseaza semnale optimiste: Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat presedintele PNL si premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal, care se.

Razvan Cuc, mesaj pentru Ludovic Orban: Multumiti PSD-ului pentru proiectele lasate. Aveti grija sa nu le faceti praf pe toate!

Ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, critica programul de guvernare al liberalilor pe zona de infrastructura. DRAGI PNL-isti, ============================= Uitandu-ma pe vastul.

Cine este CATALIN PREDOIU, ministrul propus la JUSTITIE in Guvernul Ludovic Orban

Catalin Predoiu este propunerea pentru Ministerul Justitiei, in guvernul Ludovic Orban. Predoiu, deputat de Calarasi, a avut o activitate politicia intensa din 2013, cand intrat in PDL, si pana.

Cine este BOGDAN GHEORGHIU, ministrul propus la CULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Bogdan Gheorghiu este propunerea pentru Ministerul Culturii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul PNL de Suceava, in varsta de 44 de ani, este, la baza, jurnalist si actor. Gheorghiu a urmat cursurile.

Cine este MARCEL VELA, ministrul propus la INTERNE in Guvernul Ludovic Orban

Marcel Vela este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne in viitorul Guvern Ludovic Orban. Senatorul Costache, 44 de ani, este membru PNL din ianuarie 1990 si a fost primar al Caransebesului, cu trei.

Cine este VICTOR COSTACHE, ministrul propus la SANATATE in Guvernul Ludovic Orban

Victor Costache este propunerea pentru Ministerul Sanatatii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Costache, 44 de ani, este director medical al Clinicii Polisano din Sibiu si conferentiar la Universitatea Lucian Bl.

Cine este Ionut Stroe, propus Ministru al Tineretului si Sportului in cabinetul Ludovic Orban

Ionut-Marian Stroe este propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de Ministru al Tineretului si Sportului. Nascut pe 23 septembrie 1979, Stroe este deputat, reprezentand judetul Dolj, din partea Partidului National Liberal.

Barna critica guvernul Ludovic Orban: Verigi unde ar putea sa existe alternative

Dan Barna este in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Din acest motiv, nu ar trebui sa vina ca o surpriza retinerea sa de a-si manifesta entuziasmul pentru Guvernul propus de Ludovic Orban. Pentru a deveni un Guvern legitim, Ludovic Orban are nevoie de sustinerea USR in parlament. Din pacate, aceasta va veni mai greu .

SONDAJ Ce asteptari aveti de la guvernul minoritar propus de Ludovic Orban?

Liberalii premierului desemnat Ludovic Orban au facut, joi, publice lista ministrilor si programul de guvernare, ce include 12 masuri urgente. Guvernul Orban trebuie sa primeasca votul Parlamentului inainte sa-si preia atributiile. Sondaj HotNews. ro: Ce asteptari aveti de la guvernul minoritar propus de Ludovic Orban?.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )