Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ludovic Orban si Klaus Iohannis, o noua intalnire la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban si Klaus Iohannis, o noua intalnire la Palatul Cotroceni

Premierul Ludovic Orban merge marti, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, pentru o noua discutie cu seful statului despre alegerile anticipate si cum pot fi declansate. La intalnire participa si ministrul Fondurilor Europene, astfel ca este posibil sa se discute si despre proiectele Executivului. continuă pe Antena3

Vanzarea Telekom Romania, discutata de reprezentantii companiei cu premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban se intalneste marti, la Palatul Victoria cu reprezentantii companiei Telekom Romania, urmand sa discute, cel mai probabil, despre dreptul de preemptiune al Romaniei, care detine 46% dintre actiuni.

Klaus Iohannis se intalneste din nou cu premierul. Anticipatele ar putea figura pe agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban. La discutii vor participa si vicepremierul Raluca Turcan si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Digi 24 - Surse: Ce planuri are Iohannis pentru Ludovic Orban si de ce nu ar fi vrut premierul sa isi dea demisia

La Palatul Victoria nu este privita cu placere dorinta evidenta a lui Klaus Iohannis de a controla guvernul si nici faptul ca acesta tine sa arate cine e seful.

Posibila vanzare a actiunilor DTOTE la Telekom Romania: Premierul Ludovic Orban se intalneste din nou la Palatul Victoria cu reprezentantii companiei

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor si Comunicatiilor, Lucian Bode, se vor intalni din nou marti, 14 ianuarie, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Telekom Romania, potrivit unui comunicat al Guvernului. O intalnire similara a avut loc luna trecuta, la scurt timp dupa ce PNL a venit la guvernare. Ministrul Transporturilor si Comunicatiilor, Lucian Bode, a spus recent intr-un interviu HotNews. ro ca au avut loc discutii privind o eventuala vanzare a actiunilor DTOTE la Telekom Romania, si ca statul roman, actionar minoritar, analizeaza in prezent cu mare atentie ce se intampla.

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis isi doreste anticipate mai mult decat Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat ca Klaus Iohannis isi doreste alegeri anticipate mai mult decat insusi premierul Ludovic Orban. Reactia acestuia vine dupa ce presedintele a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

CATALIN DRULA: Klaus Iohannis i-a pasat lui Ludovic Orban cartoful fierbinte

Deputatul USR Catalin Drula sustine, dupa promulgarea legii pentru dublarea alocatiilor, ca presedintele Klaus Iohannis i-a pasat lui Ludovic Orban cartoful fierbinte. E o dovada de populism si iresponsabilitate, sustine Drula, care considera ca trebuia ceruta reexaminarea legii, potrivit News. ro.

G4Media: Klaus Iohannis i-a cerut premierului Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, premierului Ludovic Orban, sa candideze la Primaria Capitalei, aceasta varianta fiind considerata singura sansa reala a PNL impotriva Gabrielei Firea, potrivit G4Media. ro, care citeaza surse apropiate discutiilor.

Iohannis il vrea pe Ludovic Orban la Primaria Capitalei - surse

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei, potrivit unor surse.

PNL incepe sa-l infrunte pe Klaus Iohannis. Lider al partidului: Este exclus ca Orban sa demisioneze!

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a declarat, luni, ca planul liberalilor pentru declansarea alegerilor anticipate exclude varianta ca premierul Ludovic Orban sa demisioneze din functie.

LUDOVIC ORBAN: Este complet fals faptul ca presedintele mi-ar fi cerut sa candidez la Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca nu a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre o candidatura a sa la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )