Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ludovic Orban, pe santierul drumului expres Craiova - Pitesti: Vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, pe santierul drumului expres Craiova - Pitesti: Vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si ministrul Economiei, Virgil Popescu, au vizitat, marti, santierul drumului expres Craiova-Pitesti. Orban a sustinut ca proiectul privind acest. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban, in vizita pe santierul drumului expres Craiova-Pitesti. Lucrarea este in intarziere pe tronsonul 1

Premierul Ludovic Orban si-a inceput marti, 30 iunie 2020, vizita de lucru programata in judetul Olt cu o intalnire cu reprezentantul constructorului tronsonului 1 al drumului expres Craiova-Pitesti. Vizita va continua cu o oprire si pe tronsonul 2 al obiectivului si se va incheia la societatea slatineana ALRO.

Cine este castigatorul tronsonului 4 al drumului expres Craiova - Pitesti. in a doua parte din iulie semnam contractul

A fost desemnat castigatorul si pentru ultimul tronson al drumului expres Craiova-Pitesti, vestea fiind data chiar de pe santierul acestui obiectiv de catre ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Bode, despre Drumul expres Craiova - Pitesti: Tronsoanele 1 si 2 se vor finaliza inainte de vreme. Am gasit 163 de utilaje in teren VIDEO

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, crede ca tronsoanele 1 si 2 din Drumul Expres Craiova Pitesti vor fi finalizate inainte de termen, el afirmand ca a gasit o mobilizare buna a antreprenorilor.

HARTA INTERACTIVA Drumul expres Craiova - Pitesti: UMB castiga contractul si pentru executia Tronsonului 4. Constructorul roman, pe trei din patru loturi

Asocierea de firme romanesti SAPE Construct - Spedition UMB - Tehnostrade a castigat licitatia si pentru proiectarea si executia tronsonului 4 31,88 km) al drumului expres DX12 Craiova - Pitesti, dupa ce in urma cu o saptamana isi adjudecase si licitatie pentru Tronsonul 3 21,75 km). Tot UMB este constructor si pe tronsonul 2, unde stadiul fizic este aproape 20%. Vezi in articol cu ce oferta a castigat UMB Tronsonul 3 si cum arata traseul DX12 impartit pe loturi.

LUDOVIC ORBAN: Vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astazi, ca vremea in care proiectele de investitii se derulau in ritm de melc a trecut si ca autoritatile nu mai pot tolera ca procedurile de achizitie sa dureze ani de zile pana la desemnarea castigatorului.

LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca evolutia cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus a determinat amanarea altor masuri de relaxare.

LUDOVIC ORBAN: Saptamana viitoare vom adopta OUG care sa reglementeze procedurile de achizitii

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca saptamana viitoare va fi adoptata o ordonanta de urgenta referitoare la procedurile de achizitii.

LUDOVIC ORBAN: Nu renuntam sub nicio forma la cota unica

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca PNL apara cota unica si ca nu renunta sub nicio forma la aceasta.

LUDOVIC ORBAN: Programul de relansare economica va fi prezentat miercuri alaturi de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va fi prezentat programul de relansare economica si ca va fi prezent presedintele Klaus Iohannis.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru fundamental este digitalizarea ANAF

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca obiectivul fundamental al Guvernului este digitalizarea ANAF.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )