Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nicusor Dan: Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene. Lucrez cu o echipa de experti pentru a propune proiectele prioritare in care vor fi investiti acesti bani

B1 B1,
Nicusor Dan: Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene. Lucrez cu o echipa de experti pentru a propune proiectele prioritare in care vor fi investiti acesti bani

Canditatul unic al Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene, in contextul obtinerii sumei de 79,9 miliarde euro. continuă pe B1

Nicusor Dan: Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene

Candidatul unic al Dreptei Nicusor Dan a afirmat ca Bucurestiul trebuie sa aiba o reactie rapida pentru accesarea fondurilor europene, in contextul obtinerii sumei de 79,9 miliarde euro pentru Romania, in urma negocierilor de la Bruxelles pe bugetul multianual 2021-2027. El a adaugat ca programul sau la Primaria Capitalei include proiecte eligibile pentru finantare.

Nicusor Dan: Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene. Lucrez cu o echipa de experti pentru a propune proiectele prioritare in care vor fi investiti acesti bani

Canditatul unic al Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene, in contextul obtinerii sumei de 79,9 miliarde euro.

NICUSOR DAN: Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, a declarat ca Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene.

Nicusor Dan a prezentat metroul de suprafata ca solutie pentru traficul din Capitala VIDEO

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan prezinta miercuri,intr-o conferinta de presa, metroul de suprafata, ca solutie pentru traficul din Capitala.

Nicusor Dan, plan incredibil pentru Bucuresti. Cum vrea sa rezolve problema traficului

Nicusor Dan, candidatul de dreapta la Primaria Capitalei a prezentat o solutie pentru traficul din Bucuresti. Nicusor Dan, plan incredibil pentru Bucuresti. Cum vrea sa rezolve problema traficului Metroul de suprafata ar fi una dintre cele mai bune solutii la problema traficului din Capitala in opinia lui Nicusor Dan. Acesta spune ca Bucurestiul poate avea .

Propunerea lui Nicusor Dan pentru fluidizarea traficului: o linie de metrou usor care va lega localitatile din jurul Bucurestiului cu centrul orasului

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, a prezentat miercuri o parte dintre solutiile pentru fluidizarea traficului. Principala propunere este folosirea centurii feroviare a Bucurestiului, dar si liniile ferate care ajung in centrul orasului pentru a crea o linie de metrou usor care sa lege localitatile satelit de Bucuresti. Costurile estimate se ridica la 150 milioane de euro, iar suma ar putea fi luata din fonduri europene. Nicusor Dan spune ca metroul usor va fi gata in 2-3 ani.

Surse. Negocierile cu PNL au deschis ranile in USR. Barna, acuzat ca-i saboteaza pe oamenii lui Nicusor Dan

Informatia ca Dan Barna a cedat Sectorul 3 pentru PNL la negocierile cu Orban a trezit un nou val de critici in partid. Ana Ciceala, candidatul USR pentru Sectorul 3, sacrificata de Barna, provine din vechiul USB, asadar se numara printre apropiatii lui Nicusor Dan. Astfel, unii membri USR il acuza pe Barna ca-i saboteaza pe candidatii fideli fostului presedinte. De cealalta parte, Barna i-a promis Anei Ciceala functia de viceprimar al Capitalei.

LUPTA PENTRU CAPITALA Metroul de suprafata, un proiect reincalzit de Nicusor Dan

Metroul de suprafata reprezinta una dintre solutiile viabile pentru decongestionarea traficului din Bucuresti, a afirmat, ieri, Nicusor Dan, candidatul PNL, USR si PLUS la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan: Societatea romaneasca a avut o reactie foarte buna in debutul pandemiei, dar s-a relaxat prea devreme. Am avut zile in care plecau bolnavii din spital, pentru ca nu puteau fi sanctionati (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a comentat evolutia epidemiei de coronavirus din Romania, miercuri, in direct pe B1 TV, si sustine ca desi societatea.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei, cea mai bogata municipalitate din tara, este practic in faliment (VIDEO)

Nicusor Dan sustine ca Primaria Capitalei, cea mai bogata municipalitate din tara, este practic in faliment, dar a sugerat ca, chiar si asa, ar fi de acord cu amanarea alegerilor locale din 2020 daca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )