Libnet.ro
UNICEF

11:45

Primul prefect din tara care isi da demisia, dupa schimbarea Guvernului: Este o demisie de onoare!

Hotnews Hotnews,
 Primul prefect din tara care isi da demisia, dupa schimbarea Guvernului: Este o demisie de onoare!

Prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica, si-a dat demisia din functie marti, dupa un mandat de 2 ani si 5 luni, motivandu-si alegerea de faptul ca Guvernul de care am fost sustinut si care a sustinut toate proiectele judetului in ultimii doi ani si jumatate tocmai a fost demis. Este o demisie de onoare, a scris Eduard Popica pe Facebook. continuă pe Hotnews

Dancila, intrebata despre liderii din partid care o vor inlaturata de la conducerea PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus, marti seara, intrebata despre liderii din partid care ii.

Carmen Uscatu despre numirea Adrianei Cotel manager la Fundeni: O persoana fara niciun merit, numita din pix

O persoana fara niciun merit, numita de Sorina Pintea din pix - este comentariul lui Carmen Uscatu, presedintele si fondatoarea Asociatiei Daruieste Viata, care construieste primul spital din Romania dedicat copiilor bolnavi de cancer, dupa ce Adriana Cotel, considerata o apropiata a lui Darius Valcov, cu CV incert, a fost numita luni de Sorina Pintea manager al Institutului Fundeni din Bucuresti, in locul medicului Alina Tanase.

Cod Rutier 2019. Greseala banala pentru care soferii platesc scump. Amenzi usturatoare pentru cei care isi pierd cumpatul in trafic

Soferii trebuie sa fie foarte atenti! Din ce in ce mai multi soferi sunt amendati din cauza unui lucru foarte banal. Iata ce arata proiectul de lege care vizeaza modificarea proiectului care mareste amenzile pentru actiunea care le-a scos bani grei din buzunare soferilor! Cod Rutier 2019. Greseala banala pentru care soferii primesc amenzi pe .

De Craciun si Revelion, romanii prefera hotelurile din tara

Romanii care aleg anul acesta sa petreaca vacanta de Craciun si Revelion in tara prefera hotelurile care ofera, pe langa cazare si masa, si alte servicii precum sesiuni de wellness in salina, bai cu aburi, saune, clase de aqua-zumba si aqua-gym sau petreceri tematice la piscina.

Digi24: Tara care va avea o crestere economica de 86% in 2020. Va fi un salt stratosferic

Una din cele mai mici tari din America de Sud urmeaza sa inregistreze cel mai puternic ritm de crestere de pe planeta, relateaza Bloomberg, citat de Agerpres.

ARC: Pesta porcina africana a zguduit industria de procesare din tara noastra

Pesta porcina africana a zguduit din temelii industria de procesare, in conditiile in care in acest an doar 5% din productia nationala de carne de porc se foloseste in procesare, sustine directorul executiv al Asociatiei Romane a Carnii ARC), Dana Tanase.

Incendiu DEVASTATOR in piata centrala din Logos: Oamenii isi risca viata incercand sa-si salveze marfurile (VIDEO)

Incendiu puternic in capitala Nigeriei. Principala piata din Lagos a luat foc, iar oamenii isi pun viata in pericol in incercarea de a-si salva marfurile. Flacarile apocaliptice au cuprins intregul.

Avertisment ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara, pana la miezul noptii

Meteorologii au emis, luni seara, mai multe avertizari cod galben de vant puternic pentru zonele de munte din mai multe judete, pana la miezul noptii. Rafalele pot depasi o suta de kilometri la.

Un sofer polonez, prins cand incerca sa scoata ilegal din tara patru vietnamezi, la Nadlac

Politistii de frontiera de la Nadlac au descoperit patru cetateni vietnamezi ascunsi printre placile din PAL dintr-un camion condus de un polonez, relateaza Mediafax. Acestia incercau sa ajunga ilegal intr-o tara din vestul Europei.

Avertisment ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis sambata noi avertizari Cod galben de vant puternic, valabile pe durata orelor urmatoare, in sase judete din zona Moldovei si a Banatului. Conform Administratiei Nationale de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )