Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ultima sedinta de Guvern din 2019. Ce le-a cerut Orban ministrilor

Hotnews Hotnews,
 Ultima sedinta de Guvern din 2019. Ce le-a cerut Orban ministrilor

Executivul se reuneste din nou luni, la Palatul Victoria, de la ora 11. Premierul le-a transmis, in sedinta de vineri seara, ministrilor sa aiba toate avizele la proiectele de hotarare care reglementeaza functionarea ministerelor pentru ca acestea sa fie aprobate luni de catre Guvern. continuă pe Hotnews

Executivul se reuneste pentru ultima sedinta de Guvern din 2019

ACTUALIZARE - Ministrul Transporturilor: Suntem pregatiti sa actionam pentru desfasurarea traficului in conditii de iarna. --- * ACTUALIZARE - Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 se desfiinteaza. --- * ACTUALIZARE - Raluca Turcan: Proiectele pe care Guvernul si-a angajat raspunderea au fost depuse la Secretariatul General pentru exercitarea dreptului de sesizare Curtii Constitutionale.

Guvernul Orban, decizii de ultima ora

Executivul se reuneste, astazi, la Palatul Victoria, pentru ultima sedinta de Guvern din 2019.

Guvernul Orban se reuneste luni in ultima sedinta din acest an

Guvernul Orban se reuneste luni in ultima sedinta din acest an, principalul punct pe ordinea de zi fiind aprobarea hotararilor privind organizarea si functionarea ministerelor.

WTA: Bianca Andreescu, lider in clasamentul debutantelor din 2019 in TOP 100

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu ocupa primul loc in ierarhia WTA a debutantelor din 2019 in Top 100 WTA la simplu.

Orban nu se lasa, face sedinta de Guvern si pe 30 decembrie. Ce masuri vor fi aprobate.

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat ca luni, 30 decembrie, va avea loc o noua sedinta de Guvern. De asemenea, le-a cerut ministrilor sa aiba toate avizele la proiectele de hotarare care reglementeaza functionarea ministerelor, pentru ca acestea sa poata fi aprobate la reuniunea de saptamana viitoare.

Luni va avea loc o noua sedinta de guvern. Orban: Trebuie sa intram in Anul Nou cu noile organigrame ale ministerelor

Ludovic Orban a anuntat ca luni va fi o noua sedinta de Guvern. Premierul le-a transmis ministrilor sa aiba toate avizele la proiectele de hotarare care reglementeaza functionarea ministerelor pentru ca acestea sa fie aprobate la reuniunea de saptamana viitoare a Executivului, transmite Mediafax.

Orban explica de ce a convocat sedinta de Guvern vineri seara: E o ora normala. Ministrii n-ar trebui sa aiba zile libere

Premierul Ludovic Orban a explicat, la inceputul sedintei de Guvern, de ce a convocat aceasta reuniune vineri seara. Mie mi se pare o zi normala si o ora normala . ) din punctul meu de vedere ministrii si cei care servesc interesul public n-ar trebui sa aiba zile libere, a sustinut el.

Cum se vor vinde cartelele prepay in 2020

Ministrul Transporturilor si Comunicatiilor a anuntat luni, in ultima sedinta de guvern din 2019, ca vanzarea cartelelor prepay doar cu buletinul va fi greu de aplicat de la 1 ianuarie 2020.

Vanzarea cartelelor prepay doar cu buletinul, amanata prin Ordonanta de Urgenta pana la 31 martie 2020

Guvernul va prelungi cu trei luni, pana la 31 martie 2020, termenul pana la care operatorii de telefonie mobila sunt obligati sa vanda noile cartele SIM preplatite numai dupa ce obtin de la utilizatori date personale precum nume, prenume, adresa, CNP etc. Modificarea va fi facuta luni, prin Ordonanta de Urgenta, a anuntat ministrul Lucian Bode, in ultima sedinta de Guvern din 2019. Acesta a motivat urgenta prin faptul ca termenul de 1 ianuarie 2020 ar fi imposibil de aplicat, in conditiile in care actul care a introdus aceasta obligatie este atacat la Curtea Constitutionala.

Partidele din Germania, lasate in offside de donatori. Contributiile din 2019, mai mici cu 2 milioane de euro fata de cele din anul precedent

Partidele politice nationale din Germania au inregistrat o scadere semnificativa a donatiilor in acest an, potrivit unor cifre publicate pe site-ul sau de parlamentul german, relateaza luni dpa preluata de Agerp.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2711 seconds )