Libnet.ro
UNICEF

16:15

VICTOR PONTA: Nicusor Dan a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Nicusor Dan a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania a sustinut ca Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei nu poate face mai mult decat a facut din 2016 pana acum si ca Nicusor Dan nu va fi capabil sa isi puna in aplicare proiectele. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu, acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta: il ajuta pe Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a rabufnit dupa alianta PRO Bucuresti 2020, fondata de Victor Ponta si Robert Negoita. Liderul PSD sustine ca aceasta alianta reprezinta un ajutor direct pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei, insa Gabriela Firea ii va spulbera.

MARCEl CIOLACU, REACTIE DUPA ANUNTUL LUI PONTA: Este un ajutor direct pentru Nicusor Dan si PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, astazi, dupa anuntul facut de Victor Ponta privind alianta cu Robert Negoita pentru alegerile locale din 2020, fostul premier a tradat valorile social-democrate si a ales sa faca jocul PNL si al presedintelui Iohannis.

Victor Ponta face alianta cu noul partid al lui Robert Negoita pentru candidati la primariile din Bucuresti: Vom oferi o alternativa la Nicusor Dan si Gabriela Firea

Pro Romania si-a unit fortele cu primarul sectorului 3, Robert Negoita, care a plecat recent din PSD, facandu-si partid, si va anunta candidatii pentru Bucuresti saptamana viitoare, afirma Victor Ponta. El sustine insa amanarea alegerilor locale, din cauza COVID-19. Participam la alegeri ca la razboi, vedem cine se intoarce. Participam la alegeri, ce sa facem, sa fugim?, a raspuns Ponta, intrebat ce va face daca alegerile vor fi organizate la data stabilita, 27 septembrie.

Alianta Ponta - Negoita il ajuta pe Nicusor Dan, considera liderul PSD, Marcel Ciolacu

Alianta Pro Bucuresti 2020, anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, este un ajutor direct pentru.

Victor Ponta a facut anuntul care o baga in sperieti pe Gabriela Firea

Victor Ponta a declarat miercuri seara ca Pro Romania, partidul pe care il conduce, va avea un candidat la Primaria Capitalei care va oferi o alternativa fata de Gabriela Firea si Nicusor Dan. Numele acestuia, dar si ale candidatilor la primariile de sector, vor fi anuntate saptamana viitoare. Alegeri locale 2020, candidati iesiti din tipare.

NICUSOR DAN: Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, a declarat ca Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene.

Surse. Negocierile cu PNL au deschis ranile in USR. Barna, acuzat ca-i saboteaza pe oamenii lui Nicusor Dan

Informatia ca Dan Barna a cedat Sectorul 3 pentru PNL la negocierile cu Orban a trezit un nou val de critici in partid. Ana Ciceala, candidatul USR pentru Sectorul 3, sacrificata de Barna, provine din vechiul USB, asadar se numara printre apropiatii lui Nicusor Dan. Astfel, unii membri USR il acuza pe Barna ca-i saboteaza pe candidatii fideli fostului presedinte. De cealalta parte, Barna i-a promis Anei Ciceala functia de viceprimar al Capitalei.

Gabriela Firea: ii recomand Violetei Alexandru sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan. Legea in baza careia a depus plangerea nu mai e in vigoare

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a recomandat duminica liderului PNL Bucuresti, ministrul Muncii Violeta Alexandru, sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan care au facut plangeri penale impotriva sa, precizand ca legea in baza careia aceasta a depus plangerea nu mai e in vigoare.

Nicusor Dan: Mai mult de jumatate din bugetul Capitalei e deja imprumutat

Nicusor Dan, candidatul unic al fortelor de dreapta pentru fotoliul de primar general al Capitalei, .

Nicusor Dan, scandalizat ca bucurestenii nu au apa calda, in timp ce Gabriela Firea isi face campanie electorala

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan acuza ca aproape 1. 800 de imobile din Bucuresti nu au apa calda, in timp ce primarul Gabriela Firea isi construieste mesaje omagiale din litere si propriul nume.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4648 seconds )