Libnet.ro
UNICEF

01:05

VICTOR PONTA INTERVINE IN LUPTA PENTRU CAPITALA: Nicusor Dan a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA INTERVINE IN LUPTA PENTRU CAPITALA: Nicusor Dan a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei nu poate face mai mult decat a facut din 2016 pana acum si ca Nicusor Dan nu va fi capabil sa isi puna in aplicare proiectele. Victor Ponta a precizat: Nicusor Dan nu va putea sa faca mai mult decat ar fi putut in 2016, pentru ca a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL. Vreau sa construim o alternativa si cine nu e prizonier al binomului PSD-PNL trebuie sa aiba o alternativa in Alianta Pro Bucuresti 2020 care propune pentru capiltala 1% politica si 99% rezultate. continuă pe Ziarul Bursa

Alianta Ponta - Negoita il ajuta pe Nicusor Dan, considera liderul PSD, Marcel Ciolacu

Alianta Pro Bucuresti 2020, anuntata de Victor Ponta si Robert Negoita, este un ajutor direct pentru.

NICUSOR DAN: Evident ca nu-mi doresc ca Traian Basescu sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei

Daca PNL, USR-PLUS si PMP nu vor avea candidati unici la primariile de sector, actualii primari ai PSD vor avea prima sansa la alegerile locale, sustine candidatul dreptei pentru Capitala, Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Evident ca nu-mi doresc ca Traian Basescu sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei Daca dreapta nu merge cu candidati unici la sectoare, primarii PSD vor avea prima sansa

Daca PNL, USR-PLUS si PMP nu vor avea candidati unici la primariile de sector, actualii primari ai PSD vor avea prima sansa la alegerile locale, sustine candidatul dreptei pentru Capitala, Nicusor Dan. El spune, totodata, ca nu si l-ar dori drept contracandidat pe Traian Basescu, fostul presedinte intentionand sa intre in cursa daca dreapta nu va ajunge la o intelegere.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta: il ajuta pe Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a rabufnit dupa alianta PRO Bucuresti 2020, fondata de Victor Ponta si Robert Negoita. Liderul PSD sustine ca aceasta alianta reprezinta un ajutor direct pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei, insa Gabriela Firea ii va spulbera.

VICTOR PONTA: Nicusor Dan a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania a sustinut ca Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei nu poate face mai mult decat a facut din 2016 pana acum si ca Nicusor Dan nu va fi capabil sa isi puna in aplicare proiectele.

MARCEl CIOLACU, REACTIE DUPA ANUNTUL LUI PONTA: Este un ajutor direct pentru Nicusor Dan si PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, astazi, dupa anuntul facut de Victor Ponta privind alianta cu Robert Negoita pentru alegerile locale din 2020, fostul premier a tradat valorile social-democrate si a ales sa faca jocul PNL si al presedintelui Iohannis.

Nicusor Dan surprinde: primarii PSD care vor castiga alegerile in Bucuresti in fata celor de la USR-PLUS

Nicusor Dan va fi candidatul USR-PNL pentru Primaria Capitalei si este singurul aspect asupra carora s-au inteles cele doua partide. in rest, lupta politica este in toi, iar negocierile par sa duca spre nicaieri.

Momente inedite la anuntul aliantei intre Victor Ponta si Robert Negoita. Ce au spus despre Gabriela Firea

Alegerile Locale 2020 incep pe data de 27 septembrie, iar campania electorala, conform Birolului Electoral Central, pe data de 28 august. Pana atunci, insa, partidele inscrise in lupta pentru un loc de primar, fac aliante si isi anunta viitori candidati. Subiectul momentului este alianta intre prasopatul partid infiintat de Robert Negoita, plecat din PSD, si .

Nicusor Dan: E clar ca pentru a scapa Bucurestiul de administratia PSD nu trebuie sa divizam voturile de dreapta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR-PLUS si PNL pentru functia de primar general al Capitalei a declarat, luni, intr-o interventie in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca.

Gabriela Firea, mesaj pentru Violeta Alexandru: Sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan. Legea in baza careia a depus plangerea nu mai e in vigoare

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a recomandat duminica liderului PNL Bucuresti, ministrul Muncii Violeta Alexandru, sa se ia de mana cu Robert Negoita si cu Nicusor Dan care au facut plangeri penale impotriva sa. Edilul Capitalei sustine ca legea in baza carora au fost formulate plangerile nu mai este in vigoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )