Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, atac dur la adresa liderului USR: Domnule Barna, inca aveti pe mana amprentele banilor europeni

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, atac dur la adresa liderului USR: Domnule Barna, inca aveti pe mana amprentele banilor europeni

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa lui Dan Barna, facand trimitere la ancheta realizata de jurnalistii de la RISE Project, privind proiectele cu fonduri. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Mihai Tudose: Cat timp sunt eu in PSD, el nu va reveni

Liderul PSD, Viorica Dancila, a precizat ferm caMihai Tudose, fost premier din partea PSD, transferat la PRO Romania, nu poate reveni in PSD, subliniind ca nu poate primi in partid oameni care au votat.

Viorica Dancila, acuzatie dura la adresa lui Iohannis: Ati jurat pe Biblie. V-ati incalcat juramantul!

Viorica Dancila il critica dur pe Klaus Iohannis. Candidatul PSD la prezidentiale sustine ca Presedintele si-a incalcat juramantul si ca nu a fost langa popor. Toate obiectivele importante in.

Viorica Dancila, noi critici la adresa lui Klaus Iohannis: Este o forma de presiune

Sefa PSD Viorica Dancila l-a criticat, marti, pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a participat la ceremoniile de preluarea a mandatelor noilor ministri de la Justitie si Interne. Prezidentiabila.

Viorica Dancila, cu doua zile inainte de ALEGERI: Ma intreb unde e locul dumneavoastra, al cetatenilor?

Viorica Dancila lanseaza, vineri, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a liderului USR, Dan Barna. Cu doua zile inainte de alegeri, prezidentiabilul PSD declara ca ii pasa de romani si.

Alexandru Cumpanasu, atac dur catre Dancila in cazul Caracal: Ai avut toate institutiile si parghiile pentru a afla adevarul, in schimb ai acoperit tot

Continua seria atacurilor lansate de candidatii la alegerile prezidentiale la adresa adversarilor aflati in cursa pentru Palatul Cotroceni. Alexandru Cumpanasu ii reproseaza Vioricai Dancila ca a avut la dispozitie toate parghiile sa afle adevarul in cazul Caracal, dar ar fi acoperit totul. Alexandru Cumpanasu o ataca pe Viorica Dancila inainte de alegerile prezidentiale Lansat in .

USR, atac dur la adresa liberalilor: Propunerea Adinei Valean, prima incalcare a acordului dintre USR si PNL

Adina Valean a fost numita si acceptata comisar european fara consultarea Parlamentului Romaniei, a scris vicepresedintele USR, deputatul Iulian Bulai, pe pagina lui de socializare. Bulai a adaugat ca.

Viorica Dancila, la Sinteza zilei. Ce intrebare i-ar adresa lui Iohannis intr-o confruntare directa

Candidatul PSD la presedintie, Viorica Dancila,a dezvaluit, joi, la Sinteza zilei, ce intrebari le-ar adresa intr-o confruntare directa celorlalti candidati importanti la presedintia Romaniei. Ramona.

Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Iohannis: De la Cotroceni ne serveste doar declaratii robotizate

Mihai Fifor vine cu critici dure la adresa lui Klaus Iohannis pentru faptul ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala barbateasca, fata in fata, pe argumente si pe fapte. L-ati auzit pe.

Barna: Spiritul lui Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD. Barna crede ca este timpul sa fie sanctionat prin vot un partid care in ultimii 30 de ani aproape ca a scos Romania din Europa si care a alungat cinci milioane de romani din tara.

DAN BARNA: Spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )