Libnet.ro
UNICEF

08:30

Basescu, despre eliminarea probei de limba romana pentru elevii maghiari: Face parte din setul de initiative antiromanesti ale UDMR

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre eliminarea probei de limba romana pentru elevii maghiari: Face parte din setul de initiative antiromanesti ale UDMR

Basescu catalogheaza drept absolut umilitor, dar si daunator minoritarilor unguri proiectul de lege care prevede eliminarea probei de limba romana pentru elevii minoritatii maghiare la examene. continuă pe Adevărul

Un deputat ales pe lista UDMR a depus un proiect de lege prin care se elimina proba de romana pentru elevii maghiari, la evaluarea nationala si la BAC / Korodi: UDMR nu sustine initiativa

Deputatul Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy a depus la Parlament un proiect de lege care prevede eliminarea probei de limba romana la Evaluare Nationala si BAC pentru elevii maghiari, pe motiv ca acestia ar fi discriminati.

Basescu, despre initiativa PCM de eliminare a examenelor in limba romana: Este absolut umilitor, dar si daunator pentru minoritarii unguri

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca initiativa Partidului Civic Maghiar de a elimina examenele in limba romana pentru elevii maghiari este de nepermis si ar afecta chiar comunitatea maghiara pentru ca tinerii nu-si vor putea gasi locuri de munca si nu se vor putea integra in societate.

Elevii de clasa a IV-a au sustinut examenul la Limba Romana pentru Evaluarea nationala

Elevii de clasa a IV-a au sustinut marti prima proba la Evaluarea nationala, cea la Limba Romana, iar miercuri vor avea proba la Matematica, informeaza Ministerul Educatiei Nationale.

Un deputat UDMR cere ca minoritatile nationale sa nu mai dea examen in limba romana

Deputatul UDMR Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy a depus un proiect de lege prin care cere eliminarea probei de limba romana de la evaluarea elevilor din clasa a VI-a. Acesta este singurul care a semnat aceasta .

SUBIECTE LIMBA ROMANA EVALUARE NATIONALA CLASA A IV-A . Ce subiecte au primit elevii la Limba Romana

SUBIECTE LIMBA ROMANA EVALUARE NATIONALA CLASA A IV-A Evaluarea Nationala la finalul clasei a IV-a va incepe marti cu proba la limba romana, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

Un deputat UDMR a depus un proiect de lege care elimina pentru elevii maghiari proba de limba romana de la examene

Deputatul Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy a depus la Parlament un proiect de lege care prevede ca examenul din clasa a VI-a si, respectiv, clasa a VIII- a la limba romana sa fie eliminat pe motiv ca elevi maghiari sunt descriminati.

Traian Basescu, despre proiectul privind eliminarea limbii romane din examenele nationale: Mi se pare nepermis si face parte din initiativele antiromanesti pe care UDMR le-a promovat in ultimii ani

Traian Basescu, candidatul care deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare, considera ca proiectul legislativ initiat de deputatul Jozsef-Gyorgy privind eliminarea limbii romane din examenele nationale es.

Limba Romana, interzisa in Ucraina

Limba romana va fi interzisa in Ucraina dupa ce presedintele Petro Porosenco a promulgat o lege prin care limba ucraineana este obligatorie in toate domeniile vietii publice. Astfel, aproape 400. 000 de.

BAREM DE CORECTARE LIMBA ROMANA CLASA A IV-A. Cum trebuiau rezolvate subiectele

Evaluarea Nationala la finalul clasei a IV-a va incepe marti cu proba la limba romana, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

EVALUARE NATIONALA CLASA a IV-a - edu.ro. SUBIECTE si BAREME la Limba romana

EVALUARE NATIONALA CLASA a IV-a. SUBIECTE si BAREME. Evaluarea Nationala la finalul clasei a IV-a va incepe marti cu proba la limba romana, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )