Libnet.ro
UNICEF

21:47

Dragnea, despe achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despe achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Baile Herculane, ca senatorii din Comisia de Aparare s-au aflat la o activitate la invitatia unui sef de institutie importanta, cand ar fi trebuit sa se ia in discutie achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, dar ca nu vor fi probleme. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni in plenul Senatului, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despe achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Baile Herculane, ca senatorii din Comisia de Aparare s-au aflat la o activitate la invitatia unui sef de institutie importanta, cand ar fi trebuit sa se ia in discutie achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, dar ca nu vor fi probleme. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni in plenul Senatului, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor, potrivit news. ro.

Dragnea, despre achizitionarea primului sistem de rachete Patriot: Nu o sa fie probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Baile Herculane, ca senatorii din Comisia de Aparare s-au aflat la o activitate la invitatia unui sef de institutie importanta, cand ar fi trebuit sa se ia in discutie achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, dar ca nu vor fi probleme. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni in plenul Senatului, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor.

Dragnea, despre proiectul privind achizitia rachetelor Patriot: Nu o sa fie probleme. O sa vorbesc cu senatorii sa mearga la treaba

Liviu Dragnea a dat asigurari ca legea de achizitie a primului sistem de rachete Patriot va fi adoptata luni de Senat, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor. Precizarea a venit in contextul in.

Dumitrescu (PNL): Senatorii PSD si ALDE au lipsit de la sedinta la care trebuia sa avizam proiectul privind cumpararea sistemelor de rachete Patriot

Liberalul Iulian Dumitrescu, presedintele Comisiei pentru aparare din Senat, a afirmat faptul ca senatorii PSD si ALDE nu s-au prezentat marti la sedinta in care urma sa fie avizat proiectul de lege privind achizitionarea sistemelor de rachete Patriot. in opinia senatorului PNL, intarzierea achizitiei pune in pericol angajamentele pe care Romania si le-a luat fata de aliati.

Seful diplomatiei SUA, la Bucuresti, dupa ce achizitia de rachete Patriot a fost boicotata. Ce spun specialistii

Rex Tillerson, seful diplomatiei americane, a avut o vizita de o noapte in Romania la doar o zi dupa ce senatorii PSD, ALDE si UDMR au lipsit de la sedinta in care trebuia aprobat proiectul de lege privind achizitionarea a sapte sisteme de rachete Patriot din SUA.

Sistemele de rachete Patriot ar putea fi montate pe camioanele produse de nemtii de la Reihnmetall. Toata operatiunea ar putea fi facuta la Moreni

Sistemele de rachete Patriot, cumparate de la americani, ar putea fi montate pe camioanele produse de Reihnmetall, firma germana care a semnat deja un acord cu statul roman pentru productia de transportoare blindate la Automecanica din Moreni, jud. Dambovita.

Mihai Fifor neaga faptul ca ar fi probleme legate de achizitionarea de rachete Patriot

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, da asigurari ca sistemul Patriot va fi achizitionat pana la sfarsitul anului. Precizarea lui Fifor vine dupa ce senatorii PSD si ALDE din Comisia de aparare au lipsit de la sedinta unde proiectul referitor la achizitia sistemului de rachete ar fi trebuit sa primeasca un aviz.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )