Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dragnea, noi detalii despre legea impotriva dublului standard: Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea tuturor produselor

B1 B1,
Dragnea, noi detalii despre legea impotriva dublului standard: Amenda de 4% din toate incasarile si confiscarea tuturor produselor

Liviu Dragnea a revenit cu noi detalii despre proiectul de lege impotriva dublului standard pe care il depune marti la Parlament. Liderul PSD arata ca firmele care sunt depistate cu incalcari ale legii vor fi. continuă pe B1

Legea impotriva dublului standard, sustinuta de Dragnea: Amenda de 4% din incasari! Ce mai prevede

Liviu Dragnea a anuntat ca depune, marti, la Parlament, o initiativa legislativa impotriva dublului standard cu privire la calitatea alimentelor. Presedintele PSD a facut anuntul pe pagina personala de Facebook, unde a precizat ca toate companiile care practica dublul standard vor fi amendate cu 4% din incasari si confiscarea produselor. Amenda de 4% din toate [] .

Catalin Radulescu (PSD), despre legea impotriva dublului standard: Nu vindem niciun fel de iluzii. A inceput sa ne placa sa ne batem cu corporatiile astea (VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, pentru B1 TV, ca legea impotriva dublului standard, initiata de partidul din care face parte, va pedepsi drastic companiile care aduc in Romania produse de o calitate.

Liviu Dragnea: Voi depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre Romania si tarile din Europa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent la mitingul de la Galati si a anuntatca saptamana viitoare va depune un proiect de lege in Parlamentimpotriva dublului standard. Ca sa nu ramanem.

Liviu Dragnea: Voi depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre Romania si tarile din Europa (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit sambata, la mitingul PSD de la Galati, despre calitatea legumelor romanesti si a anuntat ca saptamana viitoare va depune un proiect de lege impotriva dublului standard intre.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator luni seara si a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca. Acolo, a fost resuscitat de medici. Din nefericire, artistul a maisuferit doua stopuri, in cursul.

Noi detalii despre milionarul din Brasov care si-a omorat bunica. Magistratii, socati de declaratii. L-au scos din sala din cauza comportamentului sau delirant

Controversatul milionar din Brasov Dan Camrzan le-a indicat politistilor pas cu pas modul in care si-a omorat bunica cu sangere rece. Motive nu a stiut sa precizeze, nici in timpul recontituirii, nici in.

PENTRU PRODUSE SI SERVICII: Dragnea a depus la Camera legea privind sanctionarea dublului standard de calitate

Liderul PSD Liviu Dragnea a depus la Camera legea privind sanctionarea dublului standard de calitate pentru produse si servicii, pe care a anuntat-o in repetate randuri, atat la mitinguri electorale, cat si in emisiuni televizate.

Liviu Dragnea va depune in Parlament saptamana viitoare legea dublului standard

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat duminica, in comuna Colibasi, judetul Giurgiu, ca saptamana viitoare va depune la Parlament un proiect privind legea dublului standard, potrivit caruia cei care vor aduce in Romania produse de.

Liviu Dragnea, despre legea dublului standard: Cei care vor mai indrazni sa mai aduca in Romania produse de calitate mai proasta decat in tara lor vor plati ca sa-i usture

Liviu Dragnea a anuntat ca va depune saptamana viitoare, la Parlament, un proiect de lege privind dublul standard la alimente. Prezent in cadrul unei emisiuni la TVR, liderul PSD a avertizat ca dupa.

Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri. Se confisca tot lotul de marfa, nu e exclusa nici actiunea penala/ Dragnea acuza din nou opozitia de fascism

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )