Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dragnea: PSD nu sustine proiectul UDMR pentru autonomie. n primul rnd este neconstitutional

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: PSD nu sustine proiectul UDMR pentru autonomie. n primul rnd este neconstitutional

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat miercuri ca partidul sau nu sustine proiectul de lege al UDMR care propune o autonomie speciala. Dragnea a precizat ca liderul Uniunii, Kelemen Hunor stie care este pozitia PSD. continuă pe Hotnews

Dragnea: PSD nu sustine proiectul UDMR pentru autonomie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat miercuri ca partidul sau nu sustine proiectul de lege al UDMR care propune o autonomie speciala. Dragnea a precizat ca liderul Uniunii, Kelemen Hunor stie care este pozitia PSD.

Suciu, despre proiectul UDMR privind minoritatile: Nu va trece; acest proiect nu va trece cu voturile PSD

Liderul deputatilor PSD, Daniel Suciu, a declarat, miercuri, ca PSD nu sustine proiectul UDMR privind implementarea prevederilor referitoare la minoritati si ca liderul Uniunii stie care este pozitia.

Proiect depus de UDMR pentru transpunerea in legislatie a prevederilor privind popoarele conlocuitoare din Rezolutia de la Alba Iulia din 1 decembrie 1918

UDMR a depus un proiect in Parlament pentru transpunerea in legislatie a prevederilor privind popoarele conlocuitoare din Rezolutia de la Alba Iulia din 1 decembrie 1918. Subpunctul 1. al punctului.

PSD face noi transferuri pentru a-si asigura majoritatea: Au semnat adeziunile

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, miercuri seara, intr-o emisiune TV ca PSD isi va asigura majoritatea, alaturi de ALDE, in Camera Deputatilor. Sunt parlamentari din alte partide care au semnat, deja,.

VIDEO Scandalul din Parlament - Deputatul PSD Catalin Radulescu, replica pentru un parlamentar din opozitie: Lasa-ne, ma, cu poporul

Lasa-ne, ma, cu poporul, a fost replica deputatului PSD Catalin Radulescu catre un parlamentar al opozitiei, care, in scandalul creat astazi in Camera Deputatilor, i-a spus sa mearga la popor sa ceara voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )