Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Cine vrea sa exporte, sa exporte lemn prelucrat pentru ca plusvaloarea sa ramana in Romania

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Cine vrea sa exporte, sa exporte lemn prelucrat pentru ca plusvaloarea sa ramana in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi onoreaza una dintre promisiunile facute zilele trecute. A initiat proiectul de lege prin care bustenii din Romania nu vor mai putea fi exportati. Asa cum am anuntat s. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a mers in Alexandria. Toti PSD-istii s-au uitat cum a venit incaltat seful lor. FOTO

Liviu Dragnea a mers la Alexandria, miercuri, pentru a pune la punct ultimele detalii ale campaniei electorale inainte de alegerile europarlamentare. Liderul PSD s-a fotografiat alaturi de primarul Victor Dragusin si a atras atentia prin incaltamintea pe care a purtat-o, o pereche de papuci de spuma de plastic, cunoscuti mai nou sub denumirea de crocs.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis Iohannis

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc.

Liviu Dragnea si Razvan Cuc deschid santierul pentru drumul expres Craiova-Pitesti. Ce le-a transmis seful statului

Lucrarile la tronsonul 2 al drumului expres Craiova - Pitesti, cu o lungime de 40 de kilometri, incep miercuri, in prezenta liderului social-0democrat Liviu Dragnea si a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Lucrul la tronsonul 1 nu poate incepe din cauza studiului de fezabilitate facut in 2007, care nu tine cont de prezenta sondelor de gaze in zona.

Cine i-a raspuns la telefon Corinei Cretu cand l-a sunat pe Liviu Dragnea: Mi s-a parut putin deplasat

Comisarul european Corina Cretu a declarat joi, la HotNews. ro LIVE, ca a incercat sa-l contacteze pe Liviu Dragnea cand si-a dat seama ca deciziile nu se iau la Guvern.

Liviu Dragnea: Sper sa castigam alegerile. Am auzit un zvon, dar nu cred in el, pentru ca nu cred ca au cum, ar vrea sa incerce o frauda la softul de numarare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, lanseaza un scenariu-soc. Dragnea spune ca a auzit un zvon ca alegerile europarlamentare ar putea fi fraudate. Dar spune ca nu crede in el. Eu sper sa castigam alegerile,.

Tomac: PSD, daca merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi pentru prima data

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca doar cine nu intelege politica nu isi da seama ca liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, devine din ce in ce mai izolat in cadrul formatiunii pe care o conduce. Tomac a mai afirmat ca daca Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima oara cand un candidat al social-democratilor nu va intra in turul doi.

Liviu Dragnea, dezvaluire-soc: La Parchetul General exista o sesizare a SRI cum ca PSD vrea sa boicoteze referendumul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca la Parchetul General este o sesizare a SRI in care se atrage atentia ca el si conducerea PSD vor sa boicoteze referendumul. Despre referendum, la.

Liviu Dragnea: Am auzit un zvon, dar nu cred in el, ca ar vrea sa incerce o frauda la softul de numarare a voturilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca a auzit un zovon conform caruia s-ar incerca o frauda la softul de numarare a voturilor. Am auzit un zvon, dar nu cred in el, pentru ca nu cred ca.

Liviu Dragnea: Am informatii ca la Parchetul General este o sesizare de la SRI ca PSD vrea boicotarea referendumului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca are informatii potrivit carora SRI a depus o sesizare la Parchetul General in care se reclama faptul ca el si partidul sau vor sa boicuteze referendumul de pe.

Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am inteles ca Marian Oprisan vrea sa fie presedintele PSD (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia din PSD, precizand ca Liviu Dragnea nu are oameni care sa-i fie fideli in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )