Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea a depus amendamente la proiectul de buget prin care cere sa se taie 450 milioane lei din bugetul SRI

B1 B1,
Liviu Dragnea a depus amendamente la proiectul de buget prin care cere sa se taie 450 milioane lei din bugetul SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a introdus oficial amendamentele la proiectul de buget prin care sa se taie nu mai putin de 450 de milioane de euro din bugetul SRI precum a anuntat la scurt timp dupa publicarea. continuă pe B1

Victor Ponta (Pro Romania): Liviu Dragnea `ii va rupe gatul` cat de curand Olgutei Vasilescu. Ea are multe defecte, dar are mai multi neuroni

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a lansat un avertisment de ultima ora catre Lia Olguta Vasilescu, despre care spune ca Liviu Dragnea ii va rupe gatul cat de curand, potrivit.

METODA prin care 14 prahoveni AU iNSELAT banca. Lovitura de aproape 250.000 lei

Metoda prin care 14 prahoveni au inselat banca. Lovitura de aproape 250. 000 lei Banii nu pica din cer! Au inteles acest lucru 14 prahoveni care au dorit sa le pice bani din cerasa ca au facut credite la.

Comisia de control SRI a avizat favorabil proiectul de buget pe 2019, fara amendamentele lui Dragnea / Claudiu Manda: Comisia de buget-finante va decide

Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI a dat aviz favorabil, luni, proiectului de buget pe 2019 propus de Guvern, informeaza Mediafax. in comisie nu s-au dezbatut amendamentele propuse de Liviu Dragnea, in vederea taierii bugetului.

Semnal-bomba de peste Ocean pentru Liviu Dragnea. Cine si ce sfori trage pentru favorurile SUA

Nu este deloc noua varianta ca in 2014 am asistat la o infruntare intre Maior si Coldea, Maior sustinandu-l pe Ponta care, pe langa faptul ca-i este ruda prin nasire, ii mai si promisese functia de.

Liviu Dragnea mai pierde un om de baza din PSD: Am anuntat DEMISIA. E o politica dominata de interese personale si de grup

Continua dezertarea din PSD! Oamenii lui Dragnea parasesc barca din cauza masurilor pe care acesta le dicteaza tot mai des in randul partidului. Ultima plecare este semnata de deputatul de Giurgiu Andrei.

Digi24: Adrian Tutuianu: Liviu Dragnea nu are curaj sa-i spuna Olgutei Vasilescu ca renunta la nominalizarea ei

Nu te poti juca la nesfarsit propunand aceeasi persoana, a spus Adrian Tutuianu la Digi24. Senatorul, care s-a inscris recent in Pro Romania, spune ca solutia pentru numirea ministrilor in Guvern ar fi ca PSD sa nominalizeze o alta persoana in locul Liei Olguta Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii.

Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: Din dorinta de a-mi aplica mie o corectie, pedepseste si simpatizantii partidului pe care il conduce. Inteligenta strategie!

Gabriela Firea lanseaza un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si la primarii de sectoare care sustin forma actuala a bugetului national. Firea spune ca, pentru acestia, sa fii pesedist inseamna sa.

FinTech-ul romanesc Beez testeaza o optiune prin care vrea sa te faca sa renunti la creditul pentru cumparaturi

FinTech-ul romanesc Beez, fondat in Alba Iulia in prima jumatate a anului 2018, a depasit borna de 50. 000 de utilizatori luna aceasta. Am discutat cu Vasile Tamas si Lucian Cramba, cofondatori ai aplicatiei, despre planurile pe care le au in 2019.

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici, despre testul pumnului. Metoda inedita prin care iti dai seama ce fel de persoana ai in fata ta

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, cum iti dai seama de caracterul persoanei pe care o ai in fata ta in functie de felul in care strange.

Curtea Suprema din Louisiana declara neconstitutionala legea prin care e restrictionat avortul

Joi seara magistratii de la Curtea Suprema din Louisiana s-au reunit pentru a vota constitutionalitatea unei legi din 2014 despre care oponentii sustin ca, daca ar fi aplicata, ar duce la inchiderea majoritatii clinicilor unde se fac avorturi la cerere si ar lasa un singur doctor eligibil pentru procedura, relateaza Washington Post.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )