Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: La Camera Deputatilor, daca toti partenerii se tin de cuvant, avem sanse foarte mari sa adoptam alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: La Camera Deputatilor, daca toti partenerii se tin de cuvant, avem sanse foarte mari sa adoptam alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca daca alegerea primarilor in doua tururi nu va fi decisa in Parlament, Guvernul are la dispozitie varianta angajarii raspunderii pe proiectul de lege sau. continuă pe B1

Orban: La Camera Deputatilor, daca toti partenerii se tin de cuvant, avem sanse foarte mari sa adoptam alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban afirma ca, daca partenerii de discutii isi mobilizeaza deputatii, sunt sanse foarte mari ca in Camera Deputatilor sa fie adoptat proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi.

Ludovic Orban, anunt despre anticipate. Cand se vor intruni conditiile, vom demara procedurile

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara ca s-a format o echipa de discutii, care va explora, impreuna cu partenerii politici, posibilitatea organizarii alegerilor anticipate si cand vor fi intrunite conditiile, vor fi demarate procedurile in acest sens.

LUDOVIC ORBAN, LA INTALNIREA CU SECRETARUL GENERAL NATO: Numarul contingentelor romanesti va fi marit, daca NATO impune

Marea Neagra, zona de importanta geostrategica deosebita pentru Alianta nord-atlantica, Jens Stoltenberg, Secretarul General NATO Regiunea Marii Negre este de o importanta strategica deosebita pentru NATO, a declarat, ieri, Jens Stoltenberg, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, in urma intrevederii cu premierul Ludovic Orban pe care a avut-o la sediul institutiei de la Bruxelles.

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern. Ce le-a raspuns jurnalistilor

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern, dar nu a dorit sa spuna clar daca demisioneaza de la Palatul Victoria pentru a declansa procedura de organizare a alegerilor parlamentare anticipate. Premierul Romaniei sustine ca anticipatele trebuie sa fie organizate odata cu alegerile locale. Ludovic Orban, despre demisia din guvern: Romania are .

LUDOVIC ORBAN, DUPA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Eu si presedintele am decis organizarea alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Romanii au aratat clar la referendum, la alegerile pentru PE si prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere, ca Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana si este absolut necesar ca puterea sa revina la popor si cetatenii sa-si aleaga reprezentatii si Parlamentul sa fie oglinda fidela a optiunilor cetatenilor romani, care sa fructifice la maxim beneficiile apartenentei la UE --- Premierul Ludovic Orban a declarat dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, ca a hotarat ca cel mai bine pentru Romania este organizarea alegerilor anticipate. Orban a evitat sa spuna daca va demisiona din functie, precizand ca nu vrea sa dezvaluie strategia dar ca vor fi aplicate cele mai bune solutii pentru declansarea procedurii de anticipate.

Ludovic Orban, despre conflictul SUA-Iran: Daca NATO va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, vom participa

Daca Organizatia Tratatului Nord-Atlantic va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, Romania va participa, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO.

ALOCATII 2020. Ludovic Orban: Vom amana dublarea alocatiilor. Si daca am vrea, nu le-am putea majora

Ludovic Orban a anuntat amanarea dublarii alocatiilor copiilor. Decizia vine dupa ce guvernul Orban a incercat sa blocheze legea, dar presedintele Klaus Iohannis a declarat ca o va promulga.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, ca s-a luat decizia ca varianta cea mai buna pentru Romania este organizarea de alegeri.

Se maresc sau nu alocatiile copiilor in 2020? Ludovic Orban vine cu primele scuze, parintii sunt revoltati

Premierul Ludovic Orban a facut mai multe declaratii despre marirea alocatiilor copiilor in 2020, dar parintii nu stiu nici pana acum daca anul acesta copiii vor beneficia de mai multi bani de la bugetul de stat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )