Libnet.ro
UNICEF

23:30

Marcel Ciolacu: PSD va obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: PSD va obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca sunt sanse de 50% sa candideze la sefia partidului la Congresul de luna viitoare, iar in cazul in care va intra in cursa va trece in proiectul sau politic o reuniune si o inchegare a fortelor de stanga. De asemenea, Ciolacu a subliniat ca social-democratii vor obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: PSD nu trebuie sa faca o propunere de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca PSD nu va inainta un premier in cazul in care guvernul va cadea, in urma unei motiuni de cenzura.

Marcel Ciolacu: PSD nu va face o propunere de premier chiar daca se creeaza alta majoritate (VIDEO)

PSD nu va propune un membru de partid pentru preluarea functiei de prim-ministru, in eventualitatea in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece, a anuntat Marcel Ciolacu, liderul interimar al.

Marcel Ciolacu anunta prioritatea ZERO a PSD: Respingerea pensiilor speciale

Prioritatea legislativa a PSD-istilor este eliminarea pensiilor speciale, mai putin pensiile de serviciu ale militarilor, a anuntat, miercuri, seful interimar Marcel Ciolacu. Din studii, . ) 93% dintre.

Marcel Ciolacu: Nu subestimati capacitatea mea si a colegilor din PSD de a forma o noua majoritate

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, dar si despre revenirea partidului sau la guvernare.

PSD va trimite o scrisoare institutiilor europene despre demersul Guvernului privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, la finele Comitetului Executiv national al partidului, ca social-democratii vor trimite o scrisoare institutiilor europene, prin care vor atrage atentia c.

Seful PSD anunta sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, la finele Comitetului Executiv National al partidului, ca social-democratii vor convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului, pentru ultima.

Ce spune Marcel Ciolacu despre primarul cu apucaturi naziste din Targu Mures

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat pe primarul din Targu Mures, Dorin Florea ALDE), care a cerut un control al natalitatii in mediile sarace.

INTERVIU Marcel Ciolacu: Luam peste 25% la alegeri. Daca Guvernul schimba legea electorala, protestam la UE. Daca o schimba Parlamentul, sesizam CCR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat, la Adevarul Live, de ce nu vor social-democratii alegeri anticipate si nici alegeri locale in doua tururi. Va face PSD alianta cu ALDE si ProRomania in teritoriu? Cu cate datorii a ramas partidul dupa alegerile prezidentiale? Exista dialog intre PSD si presedintele Klaus Iohannis? Cata influenta mai are Liviu Dragnea in partid?.

MARCEL CIOLACU: Prioritatea PSD este eliminarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca prioritatea legislativa a social-democratilor este cea privind eliminarea pensiilor speciale, iar la inceputul sesiunii parlamentare vor promova si un proiect initiat impreuna cu UNICEF, care se refera la copiii nevoiasi si la cei abandonati.

L-a vizitat Marcel Ciolacu pe Liviu Dragnea in puscarie? Raspunsul liderului PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu a mai comunicat deloc cu Liviu Dragnea si ca nu si-ar permite sa mearga in vizita la acesta, la Penitenciarul Rahova, in conditiile in care detine functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )