Libnet.ro
UNICEF

22:30

MFP: Amenzi de pana la 10 mii de lei pentru nedotarea cu noile case de marcat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP: Amenzi de pana la 10 mii de lei pentru nedotarea cu noile case de marcat

Ministerul Finantelor a revenit cu proiectul prin care operatorii economici ce nu si-au procurat noile aparate de marcat electronice fiscale primesc amenda intre 8. 000 lei. continuă pe Ziarul Bursa

Finantele revin cu un proiect de pe vremea lui Teodorovici. Amenzi de pana la 10.000 de lei pentru nedotarea cu noile case de marcat

Ministerul Finantelor a revenit cu proiectul prin care operatorii economici ce nu s-au dotat cu noile aparate de marcat electronice fiscale primesc amenda intre 8. 000 lei. Acelasi proiect prevede si confiscarea sumelor nejustificate sau suspendarea activitatii operatorului economic la unitatea de vanzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor. Despre acest proiect, cand a fost pus in dezbatere de Finante, in vara anului trecut, HotNews. ro a scris aici.

Amenzi intre 8.000 si 10.000 de lei pentru nedotarea cu case de marcat

Ministerul Finantelor Publice MFP) propune sanctionarea operatorilor economici cu amenzi intre 8. 000 si 10. 000 de lei pentru nedotarea cu case de marcat, contraventia referitoare la nerespectarea termenelor prevazute de lege urmand sa fie scoasa de.

Finantele propun amenzi de pana la 10.000 de lei pentru nedotarea cu case de marcat

Ministerul Finantelor Publice MFP) propune sanctionarea operatorilor economici cu amenzi intre 8.

Primaria Sectorului 6 vrea sa delege serviciul de salubrizare. Contract de un miliard de lei pentru opt ani

Primaria Sectorului 6 a publicat pe SICAP un anunt privind delegarea prin concesiune a serviciului public de salubrizare pentru o perioada de opt ani, valoarea contractului fiind estimata la 991. 062 lei, transmite Agerpres.

Cheltuieli de 6 miliarde de lei pentru dublarea alocatiilor. Violeta Alexandru: Resursele financiare n-au fost prevazute in bugetul pe 2020 si ramane sa vedem care sa fie solutia (VIDEO)

PNL isi doreste ca alocatiile sa creasca, dar acest lucru presupune o cheltuiala bugetara de 6 miliarde de lei, astfel ca Guvernul Orban o sa vada masura ce se executa bugetul pe prima parte a anului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )