Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ministrul Sanatatii, despre legea vaccinarii: E nevoie sa introducem cuvantul obligativitate (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, despre legea vaccinarii: E nevoie sa introducem cuvantul obligativitate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca nu s-a ajuns inca la un consens cu privire la proiectul legii vaccinarii, blocat de aproape 2 ani. Am vorbit cu colegii de la PSD, dar, fiind o lege. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunt cu privire la legea vaccinarii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca pentru adoptarea in Parlament a unei legi a vaccinarii este nevoie de consens, ea afirmand ca in textul actului normativ ar fi necesar sa existe.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre cauzele care au intarziat constructia spitalelor regionale: Suntem pe ultima suta de metri

Cu ocazia vizitei la Spitalul Horezu - Valcea, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a mentionat o serie de detalii sensibile legate de subiectul spitalelor regionale, sustinand ca la un moment dat va veni cu mai multe precizari, si a vorbit despre masurile menite a imbunatati relatia pacient - medic, care vor merge pana laamenzi substantiale, precizand si ca pana pe 27 mai nu va mai merge in teritoriu pentru a nu fi acuzata de campanie electorala.

Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala. Ministrul Sanatatii: Medicii sunt rezervati

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, este in moarte cerebrala dupa ce a suferit doua stopuri cardio-respiratorii. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a confirmat ca starea artistului este extrem de grava, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Ministrul Muncii, despre recalcularea pensiilor: Peste 42.000 de decizii au fost trimise pensionarilor

Peste 42. 000 de decizii privind recalcularea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de munca au fost trimise pensionarilor, urmand ca restul de 58. 000 sa fie eliberate pana la finalul lunii septembrie 2019, a declarat, sambata seara, ministrul Muncii, Marius.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )