Libnet.ro
UNICEF

17:15

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, atac la liberali: Ce face PNL cand e vot in Senat?! Chiuleste, evident!

Antena3 Antena3,
Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, atac la liberali: Ce face PNL cand e vot in Senat?! Chiuleste, evident!

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca PNL a chiulit de la sedinta de plen a Senatului in care a fost respins proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: PSD nu voteaza sub nicio forma un guvern al actualei puteri

PSD nu voteaza, sub nicio forma, un guvern al actualei puteri, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban: In cel mai s.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor: Mi se pare normal ca PSD sa nu voteze investirea unui nou Guvern

PSD ar trebui sa nu voteze investirea unui nou Guvern, aceasta decizie fiind luata in ultimul Comitet Executiv National al partidului, a declarat, luni, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Decizia CEX PSD este sa nu voteze investirea noului guvern, o sa vedem si parerea colegilor parlamentari Ponta: Dancila a promis prin interpusi ca o sa dea 30-40 de voturi sa treaca Guvernul

PSD ar trebui sa nu voteze investirea unui nou Guvern, aceasta decizie fiind luata in ultimul Comitet Executiv National al partidului, a declarat, luni, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. El spune ca urmeaza discutii cu parlamentarii din PSD, pentru a vedea si parerea lor. Liderul ProRomania, Victor Ponta, sustine inca sa Viorica Dancila ar fi promis prin interpusi ca parlamentarii PSD vor da 30-40 de voturi ca sa treaca guvernul, iar in aceste conditii Pro Romania ramane cum a fost si pana acum, in sensul de a sprijini proiectele bune pentru tara, singurii care vom reprezenta cu adevarat zona de centru-stanga, alegatorii social-democrati, pentru ca e clar ca Dancila i-a vandut.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota viitorul guvern Ce crede presedintele Camerei Deputatilor despre posibilitatea unor alegeri anticipate (VIDEO)

PSD nu va vota viitorul guvern, a anuntat, luni, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare la o noua runda de.

Marcel Ciolacu: PSD nu voteaza un guvern al actualei puteri. Eu cred ca nu vor reusi sa faca cvorum (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat, marti, dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier, ca nu crede ca noua formula guvernamentala va trece de votul din.

Ciolacu, dupa respingerea proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi: PNL a chiulit, asta ca sa stiti cand ii mai auziti rupandu-si camasa de pe ei

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca PNL a chiulit de la votul din Senat unde a fost respins proiectul care viza alegerea primarilor in doua tururi. Sau poate ca, de fapt, fara voturile fostilor pesedisti nu pot sa faca nimic singuri, a transmis Ciolacu.

Ciolacu: Pregatiti-va de artificii, PSD chiar stie sa faca opozitie

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca este treaba celor care au votat motiunea de cenzura sa demonstreze ca au in continuare majoritate, intrucat PSD nu va vota niciun guvern al PNL. Abia astept sa vad cum oameni de stanga il vor vota cu doua maini pe Orban a spus Ciolacu, adaugand ca PSD chiar stie sa faca opozitie.

Ciolacu: Alegerile anticipate nu sunt oportune in acest moment

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca PSD a decis sa nu voteze noul.

Surse. PSD ar putea vota Guvernul Orban. Ciolacu: Vom lasa luna de miere pentru noul Guvern, apoi vom intra in Opozitie

PSD ar putea vota noul Guvern format in jurul PNL, sustin surse politice pentru Adevarul. Decizia va fi luata azi, dupa o discutie in cadrul grupurilor parlamentare. Vineri, CEX-ul PSD a decis ca partidul sa nu voteze noul Executiv, insa decizia ar putea fi rasturnata, sustin sursele citate. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, exclude varianta alegerilor anticipate.

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Orban ca premier. Ciolacu: Noi nu vom asigura cvorumul in Parlament pentru investirea Guvernului. Sa demonstreze ca il au, ca la motiune

Prima reactie din PSD dupa desemnarea lui Ludovic Orban ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis a venit de la seful Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, care s-a declarat convins ca opozitia nu va avea cvorum la sedinta din parlament in care Orban va veni pentru votul de investire a noului guvern. Au demonstrat la motiune ca au avut cvorum. Daca nu au cvorum, parlamentarii PSD nu vor participa la sedinta, a spus Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3436 seconds )