Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia UDMR dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii: Vom sustine motiunea de cenzura a PSD

Adevărul Adevărul,
Reactia UDMR dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii: Vom sustine motiunea de cenzura a PSD

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a precizat, intr-o interventie pentru Adevarul, ca formatiunea din care face parte va sustine motiunea de cenzura a PSD, in cazul in care Guvernul recurge la angajarea raspunderii pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu anunta ca PSD depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR: Nu vom intra in alegeri anticipate Avem capacitatea de a crea o noua majoritate parlamentara

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat, joi, dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Ciolacu a anuntat ca PSD impreuna cu UDMR vor depune motiune de cenzura.

PSD-istii raspund prompt Guvernului: Depunem Motiunea impreuna cu UDMR

Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la Slatina, dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii p.

Seful PSD, reactie dupa ce Orban anuntat angajarea raspunderii pe alegerile in doua tururi: O sa depunem motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al social-democratilor, a declarat ca PSD si UDMR vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL. Anuntul vine la scurt timp dupa ce premierul Ludovic.

Kelemen, dupa anuntul lui Orban: Nu e nicio suparare, UDMR va vota o motiune de cenzura si deschidem calea spre anticipate

UDMR va vota o motiune de cenzura depusa dupa angajarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat pentru HotNews. ro, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Seful Cancelariei premierului recunoaste: Angajarea raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi e posibila

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a declarat ca o varianta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi e angajarea raspunderii Guvernului, desi preferabil era pe cale parlamentara.

VICTOR PONTA: Angajarea raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi s-ar putea sa pice la CCR

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, la Craiova ca angajarea raspunderii de catre Guvern pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin s-ar putea sa pice la Curtea Constitutionala, avand in vedere ca mai sunt mai putin de sase luni pana la alegerile locale, potrivit Agerpres.

GABRIELA FIREA, DUPA PROROGAREA LEGII PRIVIND DUBLAREA ALOCATIILOR: Este grav tot ceea ce se intampla in tara

Primarul Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, s-a revoltat dupa anuntul facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a anuntat ca legea privind dublarea alocatiilor copiilor va fi prorogata pana la jumatatea acestui an.

Eugen Tomac: PMP sustine PNL in angajarea raspunderii in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

PMP sustine demersul Guvernului Orban de raspunderein Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi, a anuntat, joi, presedintele Eugen Tomac. Este un lucru foarte bun, asa cum am spus inca de.

Orban, despre angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi: Nu exista niciun motiv pentru a fi considerata neconstitutionala

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu exista niciun motiv ca actul normativ privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin sa fie considerat neconstitutional, subliniind ca se asteapta ca judecatorii CCR sa aplice spiritul si litera Constitutiei si sa tina cont de faptul ca majoritatea romanilor sustine alegerea edililor din doua tururi de scrutin.

USR ia atitudine in legatura anuntul Guvernului de asumare a modificarii legii alegerilor

Liderul USR, Dan Barna, a transmis, joi, ca saluta decizia Guvernului de a-si angaja raspunderea pen.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )