Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sedinta cruciala a Guvernului Tudose. Ce se intampla cu cea de a doua rectificare bugetara din acest an. Vezi lista ministerelor care primesc bani in plus

Antena3 Antena3,
Sedinta cruciala a Guvernului Tudose. Ce se intampla cu cea de a doua rectificare bugetara din acest an. Vezi lista ministerelor care primesc bani in plus

Guvernul urmeaza sa aprobe, in sedinta de miercuri, cea de a doua rectificare bugetara din acest an. Ministerul Finantelor Publice a anuntat, pe 10 noiembrie, ca proiectul ordonantei de urgenta. continuă pe Antena3

Ministrul finantelor sustine ca a doua rectificare bugetara din acest an este pozitiva. Vezi ce ministere primesc bani in plus

Guvernul discuta in sedinta de miercuri a doua rectificare bugetara din acest an. Ionut Misa, ministrul finantelor, sustine ca este o rectificare bugetara pozitiva, aceasta in conditiile in care majorarea cheltuielilor este aproape dubla fata de cea a veniturilor. Veniturile bugetului general consolidat se majoreaza, pe sold, cu suma de 280,2 milioane lei, iar cheltuielile bugetului general consolidat se majoreaza, pe sold, cu suma de 503,8 milioane lei. Vezi ce ministere primesc bani in plus si care vor pierde.

Cea de-a doua rectificare este pozitiva si a urmarit incadrarea in deficitul de 2,96%

Cea de-a doua rectificare bugetara din acest an este pozitiva si a urmarit incadrarea in deficitul de 2,96%, a declarat astazi ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, in deschiderea sedintei de Guvern.

Cea de-a doua rectificare este pozitiva si a urmarit incadrarea in deficitul de 2,96%

ACTUALIZARE 15:06 Ionut Dumitru, Consiliul Fiscal: Avem colectare sub asteptari, cresteri ale cheltuielilor sociale si ajustare a investitiilor publice Imaginea bugetului este destul de complicata, avand o colectare a veniturilor sub asteptari, cresteri ale cheltuielilor sociale si o ajustare masiva a investitiilor publice, a declarat, astazi, presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, intr-o conferinta organizata de Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR). ------------ Cea de-a doua rectificare bugetara din acest an este pozitiva si a urmarit incadrarea in deficitul de 2,96%, a anuntat astazi ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, in deschiderea sedintei de Guvern.

Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara. Ce ministere au primit bani in plus

Guvernul a adoptat, miercuri, a doua rectificare bugetara din acest an, cu incadrarea in deficitul bugetar de 2,96% din PIB.

A doua rectificare bugetara, aprobata de Guvern

Guvernul a adoptat, miercuri, a doua rectificare bugetara din acest an, ministrul Finantelor, Ionut Misa, anuntand ca si aceasta este pozitiva. Rectificarea s-a facut cu incadrarea in.

PNL incepe negocierile pentru depunerea motiunii de cenzura. Cine se va ocupa de strangerea unei majoritati pentru daramarea Guvernului Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni seara, ca formatiunea sa a stabilit persoanele care ar urma sa negocieze cu celelate partide sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Tudose.

A doua rectificare bugetara. Primesc bani MAI, Educatia, Sanatatea, Justitia, Transporturile

Premierul Mihai Tudose si Ministrul Finantelor, Ionut Misa, sunt multumiti de rezultatele economice ale Romaniei si sustin ca cifrele oficiale arata extraordinar de bine.

Victor Ponta: Razboiul Guvernului Tudose cu multinationalele e o abordare de tip Hugo Chavez

Fostul premier Victor Ponta critica dur Guvernul Tudose. intr-un interviu acordat pentru emisiunea Income Magazine, de la Antena 3, Ponta sustine ca actualul Executiv da semnale de instabilitate catre mediul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )