Libnet.ro
UNICEF

15:01

Surse. Guvernul pregateste ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cand va fi adoptata

Adevărul Adevărul,
Surse. Guvernul pregateste ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cand va fi adoptata

Guvernul Orban pregateste o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi, sustin surse guvernamentale pentru Adevarul. OUG ar putea fi adoptata peste doua saptamani, daca PSD va refuza sa puna pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul de lege identic. Indiferent de modul in care PNL va modifica legea electorala, fie prin OUG, fie prin proiect legislativ, tot CCR va avea ultimul cuvant de spus. continuă pe Adevărul

Surse: Guvernul pregateste ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi

Guvernul Orban pregateste o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi, sustin surse guvernamentale pentru Adevarul. OUG ar putea fi adoptata peste doua saptamani, daca PSD va refuza sa puna pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul de lege identic. Indiferent de modul in care PNL va modifica legea electorala, fie prin OUG, fie prin proiect legislativ, tot CCR va avea ultimul cuvant de spus.

Presedintele Romaniei: in foarte scurt timp, Guvernul va promova o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi Ce replica i-a dat Klaus Iohannis lui Marcel Ciolacu (VIDEO)

Guvernul Orban va promova, in foarte scurt timp, o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat presedintele Klaus Iohannis, care nu a dorit sa precizeze sub ce forma va reusi cabinetul.

Iohannis informeaza ca Guvernul va initia schimbarea legilor pentru alegerea primarilor

Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca Guvernul Ludovic Orban va promova un pa.

UPDATE Iohannis: in foarte scurt timp Guvernul va promova o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi Surse: Varianta OUG nu este exclusa

In foarte scurt timp Guvernul va promova o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis. intrebat daca este vorba despre o ordonanta de urgenta, seful statului a spus ca Guvernul este cel care va face publica varianta la care va recurge.

Iohannis confirma ca Guvernul pregateste OUG pentru alegeri locale in doua tururi. Vom ajunge si la anticipate. Nu i-am cerut demisia premierului

Presedintele Klaus Iohannis confirma ca Guvernul PNL va modifica legislatia electorala. Adevarul a anuntat ca Executivul condus de Ludovic Orban pregateste o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi. Seful statului sustine ca se va ajunge la alegeri anticipate. Romanii isi doresc ca PSD sa plece de la putere, sustine Iohannis.

Seful Cancelariei premierului recunoaste: Angajarea raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi e posibila

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a declarat ca o varianta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi e angajarea raspunderii Guvernului, desi preferabil era pe cale parlamentara.

Premierul Orban, despre un OUG pentru revenirea la alegerea primarilor in 2 tururi: Vrem sa o facem numai daca exista un temei extrem de solid si o baza constitutionala

Premierul Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca Guvernul sa adopte o ordonanta de urgenta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, dar a precizat ca exista o analiza in derulare si ca.

Surse: Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Conducerea liberala va convoca, la inceputul lui februarie, Consiliul National al formatiunii, care reuneste toti parlamentarii, sefii de organizatii, primarii si alesii locali, pentru a decide strategia pentru viitoarele alegeri, pana atunci fiind stabilita si calea de urmat pentru adoptarea legii privind alegerea primarilor in doua tururi, sustin surse politice pentru Adevarul.

Traian Basescu: Cred ca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Comisia de la Venetia va accepta modificarea

Traian Basescu crede ca premierul Ludovic Orban va angaja raspunderea Guvernului pentru modificarea legii electorale, astfel incat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Fostul presedinte.

Dan Barna: Din punctul nostru de vedere, obiectivul principal pentru Romania este alegerea primarilor in doua tururi

Liderul USR Dan Barna a declarat marti seara, la Digi 24, ca, in opinia USR, obiectivul principal pentru Romania este alegerea primarilor in doua tururi si ca nu ar vrea ca acest obiectiv sa fie sacrificat pentru anticipate, despre care afirma ca sunt dificil de realizat, dar nu imposibil, considerand ca pentru aceasta este necesara inceperea consultarilor.

ştiri din Politica

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )