Libnet.ro
UNICEF

18:15

Bugetul de stat - aprobat, din nou, de Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugetul de stat - aprobat, din nou, de Parlament

Majoritatea parlamentara PSD-ALDE si minoritatile nationale au respins, ieri, cererea de reexaminare a legii bugetului de stat formulata de presedintele Klaus Iohannis. Cu 245 de voturi pentru respingere, 115 impotriva, 2 abtineri si 3 parlamentari care nu au votat, legea bugetului de stat se va intoarce la presedintele Klaus Iohannis, pentru promulgare, tinand cont si de faptul ca ea a fost declarata conforma actului fundamental al tarii de catre Curtea Constitutionala a Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

LA CEREREA PRESEDINTELUI: Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit pentru a discuta, din nou, bugetul

ACTUALIZARE: Parlamentul a respins cererea de reexaminare a bugetului ----- Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit astazi pentru a discuta din nou, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, bugetul de stat pe 2019.

PSD: Iohannis ii minte din nou pe romani

PSD sustine, intr-un comunicat, ca presedintele Iohannis ii minte din nou pe romani in incercarea de a explica de ce a luat decizia de a bloca adoptarea bugetului pentru anul 2019. PSD sustine ca este doar un joc electoral pentru ca Iohannis stie bine ca bugetul va fi adoptat curand de Parlament fara ca el sa-l mai poata opri sa intre in vigoare.

Falsul ortoped si psiholog, retinut din nou de Politie. Noi pacienti pacaliti

Tanarul in varsta de 26 de ani, care pretindea ca este medic si are sapte specializari, inclusiv cele de ortoped si psiholog, a fost retinut din nou de politistii bucuresteni. Retinut si eliberat la sfarsitul lunii februarie dupa o prima serie de audieri, barbatul a fost cautat de agenti dupa ce mai multe persoane l-au [] .

Facebook pare sa aiba din nou probleme de conectare

Facebook pare sa aiba din nou probleme: unii useri nu se pot conecta deloc, altii spun ca nu pot pune comentarii, iar altii ca reteaua merge foarte foarte greu. Reamintim ca Facebook si celelalte retele ale companiei au avut o pana de proportii care pentru unii useri a durat 14-17 ore.

Noi probleme pentru Facebook! Reteaua de socializare da din nou erori. Si romanii sunt afectati

Utilizatorii Facebook se plang din nou ca reteaua are probleme de functionare. Oamenii se plang ca nu pot da like-uri, share-uri. Unii nu pot s .

EURO creste din nou! BNR, vesti dezastruoase pentru romani

Euro creste din nou. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7632 lei/euro. Cotatia se apropie de nivelul record stabilit in ianuarie. Dolarul american a fost.

Taxa pe lacomie, din nou in discutie: ce vrea Tariceanu sa se intample cu OUG 114

Ne apropiem cu pasi repezi de momentul in care ar trebui sa-si faca simtite efectele taxa pe lacomie. OUG 114 intra in vigoare pe 31 martie, dat Tariceanu nu este convins de beneficii. Calin Popescu Tariceanu se pare ca nu este pe aceeasi lungime de unda cu Dragnea, Valcov si Teodorovici cand vine vorba de [] .

Eroare in subiectele la romana de la simularea evaluarii nationale. O poezie a lui Heinrich Heine, atribuita lui St. O. Iosif / Critic: Ne intalnim din nou cu un malpraxis pedagogic in intocmirea subiectelor de examen

O poezie a lui Heinrich Heine a fost atribuita, de autorii subiectelor la simularea evaluarii nationale, poetului roman St. O Iosif, care, de fapt, a tradus-o. Este vorba de poezia Stai si asculti sub ramuri. tradusa de poetul roman in 1895 si aparuta pe 16 aprilie in acelasi an in revista Viata. Regret sa constat ca ne intalnim din nou cu un malpraxis pedagogic in intocmirea subiectelor de examen pentru elevii de gimnaziu, a declarat criticul literar Luminita Corneanu pentru HotNews. ro. Pana la ora publicarii acestui text Ministerul Educatiei nu a facut nicio precizare, la cererea HotNews pe aceasta tema.

Inflatia creste din nou accelerat si se apropie de 4%. Cartofii s-au scumpit cel mai mult in primele doua luni ale anului

Inflatia anuala accelereaza din nou, dupa o usoara temperare in ultimele luni. In februarie, preturile de consum au crescut cu 3,83% fata de acceasi luna a anului trecut, dupa ce in decembrie 2018 si ianuarie 2019 au stagnat la 3,3%. In a doua luna a.

Pacientii diagnosticati cu boli pulmonare vor putea fi din nou tratati la Spitalul Marius Nasta

Pacientii diagnosticati cu boli pulmonare vor putea fi din nou tratati la Spitalul Marius Nasta. Dupa ce 13 pacienti au murit, iar blocul operator si sectia de terapie intensiva au fost inchise mai bine de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )