Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la ora 12.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine vineri, de la ora 12. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Pe masa presedintelui se afla in prezen Legea bugetului pentru 2019, act normativ trimis la promulgare dupa ce a fost adoptat de Parlament. continuă pe Adevărul

Iohannis critica din nou PSD: Doamna premier, nu-i mai mintiti pe oameni! Cresterea pensiilor este doar la un sfert din ce ati promis

Presedinte Romaniei, Klaus Iohannis, a criticat din nou Guvernul Dancila si coalitia PSD-ALDE pentru proiectul de buget pentru 2019. Seful statului a subliniat ca Dancila ar trebui sa inceteze sa-i minta.

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 12.00

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat. Vom reveni cu amanunte.

Iohannis: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania si pentru romani. N-a fost sa fie / OUG 114 ne arata ca aceasta guvernare este toxica

Presedintele Klaus Iohannis s-a lansat intr-un nou atac la adresa guvernarii PSD pe care a acuzat-o ca e interesata mai degraba de cumetrii politice decat de soarta tarii. Seful statului a criticat faptul ca bugetul a fost trimis la Cotroceni in forma initiala. Iohannis sustine miscarea Romania vrea autostrazi: Sunt alaturi de ei sieu.

Presedintele Klaus Iohannis, in dialog cu publicul, in cadrul festivalului One World Romania

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent marti, de la ora 18. 00, la Mezanin Palatul Universul)intr-un dialog cu publicul, pe tema Presedinte sau cetatean/ om politic si societate civila. Discutia are loc in cadrul festivalului de film documentar One World Romania 15-24 martie), ajuns la cea de-a 12-a editie.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante dupa tragedia aviatica din Etiopia: Exprim solidaritatea deplina a Romaniei cu poporul etiopian

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de condoleante, in urma tragediei aviatice din Etiopia. Mesajul sefului statului este adresat Presedintelui Republicii Federale Democratice a Etiopie.

Este OFICIAL: Klaus Iohannis A SEMNAT DECRETUL. Mii de elevi sunt vizati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru modificarea si completarea Legii Educatiei nationale 1/2011, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Este vorba despre legea.

CCR a admis sesizarea lui Klaus Iohannis si taie super-puterile oferite de Carmen Dan politistilor

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice si taie din super-puterile pe care Carmen Dan a vrut sa le dea politistilor.

11 asemanari intre Klaus Iohannis si Traian Basescu

Adrian Ursu a prezentat la Previziuni 11 asemanari intre actualul si fostul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis si Traian Basescu. Boala caselor Sase la Iohannis, vreo patru succesive la.

Michel Barnier, negociatorul-sef al Comisiei Europene pentru Brexit, se intalneste azi cu Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Negociatorul-sef al Comisiei Europene pentru Brexit, Michel Barnier, se va intalni astazi cu presedintele Klaus Iohannis si mai apoi cu premierul Viorica Dancila, in contextul in care sansele unui Brexit fara acord sunt din ce in ce mai mari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )