Libnet.ro
UNICEF

11:30

Modificarile asupra Legii privind organizarea judiciara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Modificarile asupra Legii privind organizarea judiciara

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara. Seful statului declara, ieri, ca nu mai are nicio cale de atac asupra acestui act normativ si ca este obligat prin Constitutie sa il promulge, dar acest lucru nu inseamna ca parcursul acestei legi s-a terminat. Una dintre cele mai importante modificari aduse de catre Parlament Legii 304 vizeaza infiintarea unei sectii de investigare a procurorilor si judecatorilor, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind organizarea juridica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, anunta Administratia Prezidentiala intr-un.

CCR discuta sesizarile formulate de catre Iohannis si de catre PNL, USR si PMP asupra Legii privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii

Curtea Constitutionala discuta, miercuri, sesizarile formulate de catre presedintele Klaus Iohannis, precum si de catre parlamentarii PNL, USR si PMP asupra Legii privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, atat seful statului, cat si partidele din opozitie considerand ca infiintarea Fondului intra in atributiile autoritatilor publice central, nu ale Parlamentului, fiind astfel incalcata separatia puterilor in stat.

Ultima sesizare a PNL si USR asupra legii privind statutul judecatorilor si al procurorilor, pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Curtii Constitutionale

Ultima sesizare formulata de PNL si USR asupra Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor va fi dezbatuta miercuri de catre Curtea Constitutionala. Actul normativ se numara printre cele trei legi ale justitiei modificate de catre Parlament si contestate de mai multe ori la CCR de catre presedintele Klaus Iohannis, de catre partidele de opozitie, dar si de inalta Curte de Casatie si Justitie.

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la CCR modificarea legii privind medierea si organizarea profesiei de mediator

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de.

CCR a respins sesizarea privind organizarea si functionarea CSM

Sesizarea PNL si USR asupra modificarilor Legii 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost respinsa de catre Curtea Constitutionala, scrie News. ro.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )