Libnet.ro
UNICEF

21:00

Parlamentul a adoptat noul Cod Administrativ. Care sunt cele mai controversate prevederi

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul a adoptat noul Cod Administrativ. Care sunt cele mai controversate prevederi

Camera Deputatilor a adoptat luni cu 175 de voturi pentru 33 impotriva si 15 abtineri proiectul de lege care schimba Codul Administrativ. Printre principalele modificari aduse se numara introducerea unor indemnizatii speciale pentru alesii locali si posibilitatea ca acestia sa detina calitatea de persoana fizica autorizata. Proiectul de lege urmeaza sa mearga la promulgare la presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Timis: Robu le-a lansat liberalilor un apel la unitate si presedintelui PNL, sa voteze noul Cod administrativ

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, le-a lansat liberalilor vineri un apel la unitate in aceasta perioada din care pot iesi puternici, iar presedintelui PNL, Ludovic Orban, ii propune sa mandateze parlamentarii liberali sa voteze noul Cod administrativ, potrivit Agerpres.

Nicolae Robu, propunere SOC! Primarul liberal ii cere lui Ludovic Orban sa voteze noul Cod administrativ in varianta PSD

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a lansat, vineri, un apel la unitate in interiorul PNL, iar liderului partidului, Ludovic Orban, ii propune sa le permita parlamentarilor liberali sa voteze noul Cod.

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe.

Noul cod administrativ, adoptat in Camera Deputatilor: Pensii speciale pentru alesii locali

Camera Deputatilor a adoptat luni seara, in calitate de for decizional, modificarile la codul adminstrativ. Proiectul de lege a trecut cu 175 de voturi pentru 33 impotriva si 15 abtineri. Printre principalele.

Parlamentarii PSD habar n-au ce scrie in noul Cod Penal, desi l-au votat. Nu ma pricep. Te-am pupat!

Noul Cod Penal, cu prevederile sale contestate de Opozitie, magistrati si societatea civila, a trecut de Parlament cu voturile alesilor PSD si ALDE, dar si cu sprijinul a noua reprezentanti ai minoritatilor.

Ct de serioasa este optiunea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis si care sunt sansele sa se realizeze. Ce vrea Tariceanu n schimbul suspendarii

Scenariul suspendarii presedintelui a fost relansat la sfarsitul saptamanii de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, nemultumit ca presedintele Klaus Iohannis nu a semnat inca decretul de revocare al sefei DNA. Care sunt sansele ca un astfel de demers sa fie pus in aplicare? in actualul context politic, suspendarea pare greu de realizat dupa ce UDMR a anuntat ca nu este de acord iar partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, nu are interes sa o sustina. Surse politice convergente au declarat pentru Hotnews. ro ca exista un scenariu in care Tariceanu ar fi de acord cu suspendarea, insa si acesta este greu de pus in practica.

Natura DEZLANTUITA! COD PORTOCALIU de ploi pana marti seara. Meteorologii si hidrologii AVERTIZEAZA! Care sunt judetele afectate

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru 18 judete din tara, valabil de duminica, ora 16:00, pana marti, la ora 21:00. De la ora 16:00 de astazi si pana marti la ora 21:00, ne aflam sub incid.

Natura DEZLANTUITA! COD PORTOCALIU de ploi pana marti noapte. Meteorologii si hidrologii AVERTIZEAZA! Care sunt judetele afectate

UPDATE: Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a actualizat avertizarea Cod portocaliu de inundatii si depasiri ale Cotelor de aparare, emisa vineri, pe care a extins-o pana marti la.

Sondaj CURS: Care sunt institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Scadere serioasa privind Parlamentul (FOTO)

Un sondaj de tip Omnibus realizat de catre Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS arata faptul ca pompierii, armata si biserica continua sa fie institutiile in care romanii au cea mai mare.

Razvan Ciobanu s-a despartit de iubit: Ranile care dor cel mai tare nu sunt cele vizibile

Razvan Ciobanu a dezvaluit ca s-a despartit de iubitul sau, Marius. Stiu ca sunt multe intrebari. Stiu ca fara sa imi doresc neaparat acest lucru, profesia mea m-a adus cumva in lumina.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )