Libnet.ro
UNICEF

11:30

Iohannis a promulgat Legea organizarii judiciare, dar cere Parlamentului sa o corecteze in urmatoarea sesiune legislativa (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis a promulgat Legea organizarii judiciare, dar cere Parlamentului sa o corecteze in urmatoarea sesiune legislativa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a fost nevoit sa promulge Legea 304/2004, dar arata ca nu este sub nicio forma de acord cu prevederile legii. Prin urmare, el a cerut Parlamentului sa reintroduca actul. continuă pe B1

Iohannis, despre Legea organizarii judiciare: Din pacate, am epuizat toate caile constitutionale pentru contestatie si sunt obligat sa o promulg. Cer expres Parlamentului sa corecteze de urgenta legile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a fost nevoit sa promulge Legea 304/2004, dar arata ca nu este sub nicio forma de acord cu prevederile legii. Prin urmare, el a cerut Parlamentului sa reintroduca actul.

Klaus Iohannis: Sunt obligat sa promulg Legea organizarii judiciare, dar cer Parlamentului sa o rediscute in toamna

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca a finalizat toate caile de atac asupra Legii 304 privind organizarea judiciara si ca este obligat prin Constitutie sa o promulge. Cu toate acestea, el a cerut Parlamentului reluarea discutiilor pe aceasta.

Iohannis a promulgat legea care abiliteaza Guvernul sa emita ordonante n vacanta parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, informeaza Administratia Prezidentiala, citata de Mediafax. in perioada vacantei parlamentare Executivul poate emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legilor organice, conform actului normativ.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care ajutorul social inceteaza in cazul refuzului unui loc de munca

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea prin care persoanele care refuza un loc de munca sau refuza sa participe la serviciile pentru stimularea ocuparii fortei de munca pierd dreptul de a mai beneficia de ajutor social.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea muntelui

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii muntelui, conform unui comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala. Pe 26 iunie, Camera Deputatilor a adoptat cu 245 de.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se sanctioneaza drastic hartuirea sexuala sau psihologica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati. Este interzis .

Klaus Iohannis a promulgat legea privind egalitatea de sanse intre femei si barbati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati. Presedintele.

Iohannis: Tin sa le atrag atentia parlamentarilor PSD si ALDE ca loialitatea lor trebuie sa fie fata de alegatori, fata de romani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca a fost nevoit sa promulge Legea organizarii judiciare, dar arata ca nu este sub nicio forma de acord cu prevederile legii. Detalii AICI) in acelasi timp,.

Legea prin care cei care refuza un loc de munca nu mai primesc ajutor social, promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, modificarile aduse Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, informeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat, potrivit Mediafax. Conform noilor prevederi, o persoana care refuza un loc de munca oferit pierde dreptul la ajutor social.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )