Libnet.ro
UNICEF

22:15

Iohannis: Tin sa le atrag atentia parlamentarilor PSD si ALDE ca loialitatea lor trebuie sa fie fata de alegatori, fata de romani (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Tin sa le atrag atentia parlamentarilor PSD si ALDE ca loialitatea lor trebuie sa fie fata de alegatori, fata de romani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca a fost nevoit sa promulge Legea organizarii judiciare, dar arata ca nu este sub nicio forma de acord cu prevederile legii. Detalii AICI) in acelasi timp,. continuă pe B1

Darius Valcov: Economia Romaniei a crescut cu 24%. Nu va fi niciun pensionar care sa nu aiba pensia dubla pana cand PSD-ALDE isi va incheia mandatul

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, a sustinut luni seara la Antena 3 ca nu va exista niciun pensionar care sa nu aiba pensia dubla pana la momentul la care coalitia PSD-ALDE isi va incheia aplicarea programului de guvernare.

Iohannis: Prin implicarea exemplara a romanilor, am reusit pana acum sa ferim Legile Justitiei de cele mai nocive modificari / Mesaj pentru PSD-ALDE: Trebuie sa faceti legi pentru Romania, nu pentru a scapa un lider de inchisoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD si ALDE, cele doua partide care, de mai bine de un an si jumatate, forteaza modificarea Legilor Justitiei si a Codurilor Penale de o.

SCANDAL MONSTRU in coalitia PSD-ALDE dupa demiterea lui KOVESI: Tariceanu SOMAT de URGENTA sa ia masuri...

Deputatul PSD Liviu Plesoianu il someaza public pe seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sa ia masuri impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, pe care il acuza ca se poarta ca purtatorul de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4155 seconds )