Libnet.ro
UNICEF

20:15

LUDOVIC ORBAN: Daca astazi ar trebui sa decid pentru maine, as propune prelungirea starii de alerta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Daca astazi ar trebui sa decid pentru maine, as propune prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban afirma ca data fiind cresterea numarului de cazuri de infectare ar decide prelungirea starii de alerta daca ar trebui ca astazi sa ia aceasta hotarare pentru maine, potrivit HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Daca astazi ar trebui sa iau decizia pentru maine, as propune prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban afirma ca data fiind cresterea numarului de cazuri de infectare ar decide prelungirea starii de alerta daca ar trebui ca astazi sa ia aceasta hotarare pentru maine. Ministrul Sanatatii: Pregatim un proiect de lege pentru a clarifica conditiile de carantina si izolare. Izolarea ramane de baza Daca va fi nevoie, vom prelungi starea de alerta.

LUDOVIC ORBAN: Nu a fost usor sa luam decizia de suspendare a scolilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu a fost usor pentru Guvern sa ia masura suspendarii scolilor, insa situatia critica a impus acest lucru.

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Nu s-a terminat valul 1, noi am aplatizat curba de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca in momentul de fata nu s-a terminat valul 1 in privinta infectarilor cu noul coronavirus.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la receptia organizata de Ambasada SUA

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa astazi, la ora 18:45, la receptia oferita de Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti cu ocazia celei de a 244-a aniversari a Zilei Independente.

LIVE VIDEO Ludovic Orban:Ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la evenimentul la care Guvernul a prezentat planul de relansare economica, faptul ca dezvoltarea economica care trebuie sa duca la ridicarea nivelului de viata pentru fiecare cetatean nu se poate baza decat pe investitii.

Premierul Ludovic Orban: As prelungi starea de alerta daca ar trebui sa iau decizia pentru maine, avand in vedere numarul de cazuri din ultimele zile

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri seara, ca ar prelungi starea de alerta daca ar trebui sa ia decizia pentru maine, avand in vedere numarul de cazuri noi de infectari cu coronavirus din.

Ludovic Orban si Klaus Iohannis anunta astazi planul de relansare economica

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica.

Ludovic Orban, avertisment de ultima ora: As decide prelungirea starii de alerta

Ludovic Orban a anuntat intr-un interviu ca daca ar putea, ar decide prelungirea starii de alerta, din cauza numarului mare de infectari din ultimele zile. Cu toate acestea, premierul spune ca este increzator ca vom intra in normalitate.

LUDOVIC ORBAN: Nu stim care va fi evolutia epidemiei, trebuie sa fim pregatiti pentru orice

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca noul an scolar trebuie pregatit cu mare migala, iar autoritatile din domeniu trebuie sa ia in calcul orice situatie, pentru ca toti copiii sa aiba acces la educatie, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )