Libnet.ro
UNICEF

17:46

IN PRAG ELECTORAL: Gabriela Firea propune alocarea a 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRAG ELECTORAL: Gabriela Firea propune alocarea a 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Bucuresti

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, propune o rectificare a bugetului Capitalei in care sunt alocati peste 2,5 milioane de euro pentru 45 de parohii din Capitala, transmite Buletin de Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

GABRIELA FIREA: Solicitam Guvernului masuri de urgenta pentru redeschiderea Spitalului Colentina pentru pacientii cronici

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat, astazi, masuri de urgenta din partea Guvernului pentru redeschiderea Spitalului Colentina pentru pacientii cronici.

Gabriela Firea, anuntul asteptat de toti romanii care vor sa plece in strainatate. Unde pot efectua gratuit testul pentru COVID-19 si cum se pot inscrie

Gabriela Firea a vorbit in cursul zilei de astazi despre testarea gratuita pentru COVID-19, in conditiile in care romanii doresc sa plece in strainatate. Primaria Capitalei a pus la dispozitie 12 clinici de stat sau private unde cetatenii pot efectua testele cerute la granita mai multor tari. Unde te poti inscrie pentru a beneficia de .

GABRIELA FIREA: Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in vacanta

Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in Grecia si alte destinatii de vacanta, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

GABRIELA FIREA CATRE NICUSOR DAN: Am realizat ceea ce-mi cereti sa fac inca din luna martie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde deputatului independent Nicusor Dan ca a realizat cele solicitate de el inca din luna martie, in contextul pandemiei de coronavirus.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca a investit doar 10 milioane leian pentru modernizarea retelei de termoficare: in ritmul actual ar rezolva problema in 500 de ani

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, o acuza pe primarul general, Gabriela Firea, ca in ultimii 3 ani a alocat doar 30 de milioane de lei pentru reabilitarea retelei de termoficare, desi avariile lasa periodic sute de blocuri fara apa calda si caldura. in acest ritm, administratia Firea ar rezolva problema termoficarii in 500 de ani, a spus Nicusor Dan intr-o conferinta de presa sustinuta, marti, in fata Termoenergetica, compania municipala care livreaza apa calda si caldura bucurestenilor.

Gabriela Firea ii raspunde lui Nicusor Dan: Bine v-ati trezit! Ati dormit bine? V-ati odihnit suficient?

Gabriela Firea ii raspunde contracandidatului sau la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, care i-a cerut implementarea a 10 masuri urgente pentru limitarea raspandirii coronavirusului, sustinand ca masurile au fost luate inca de acum cateva luni. VIDEO Nicusor Dan ii transmite un mesaj foarte soft Gabrielei Firea. Cele 10 solicitari pentru primarul Capitalei.

Primarul Gabriela Firea anunta noi testari COVID-19 in Capitala: Venim in sprijinul bucurestenilor care nu au cum sa plateasca 300-400 de lei pentru un astfel de test (VIDEO)

Primarul Gabriela Firea anunta noi testari COVID-19 in Capitala. Edilul a anuntat ca o noua categorie va fi introdusa pe lista celor care beneficiaza de testare gratuita, si anume cea a bucurestenilor care.

Gabriela Firea, anunt mare pentru bucuresteni: Testare gratuita pentru COVID daca au vacanta in Grecia

Gabriela Firea a vorbit despre procedurile pe care locuitorii din Capitala trebuie sa le faca daca vor sa se testeze gratuit pentru coronavirus, inainte de plecarea in Grecia. de asemenea, primarul general al Capitalei a anuntat ca se arata dezamagita de situatia in care se afla Spitalul Colentina.

Gabriela Firea: Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in Grecia si alte destinatii de vacanta

Primaria Capitalei va testa gratuit de COVID-19 bucurestenii care pleaca in Grecia si alte destinatii de vacanta, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, duminica seara, la digi24. ro. Testele vor fi de tip antigen, facute cu aparate Real Time RT)-PCR din 12 clinici private si de stat cu care Primaria are parteneriate.

Gabriela Firea isi serbeaza astazi ziua de nastere. Detalii despre cariera politica a primarului Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, implineste luni varsta de 48 de ani. Si in acest an, sotul ei, Florentin Pandele, a transmis un mesaj de felicitare in care invoca problemele de sanatate pe care.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )