Libnet.ro
UNICEF

10:45

Pro Romania propune partidelor ca banii primiti de la AEP sa fie donati spitalelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pro Romania propune partidelor ca banii primiti de la AEP sa fie donati spitalelor

Pro Romania lanseaza un apel catre partide sa doneze sectiilor de oncologie ale spitalelor banii primiti de la Autoritatea Electorala Permanenta pentru campania electorala, a declarat, astazi, prim-vicepresedintele Pro Romania, Nicolae Banicioiu, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolae Banicioiu: Pro Romania va dona banii de campanie catre spitale. Propunem celorlalte partide sa-si dea mana si sa faca la fel

Prim-vicepresedintele Pro Romania, Nicolae Banicioiu, a propus partidelor ca banii primiti de la Autoritatea Electorala Permanenta AEP) pentru campania electorala sa fie donati sectiilor de oncologie ale spitalelor. Acesta a mai adaugat ca indiferent de deciziile celorlalte partide, Pro Romania va dona suma respectiva.

Partidul lui Ponta, propunere ipocrita: Banii primiti de la AEP pentru campanie sa fie donati catre spitale. in mandatul lui Banicioiu a avut loc criza cu pacientii arsi la Colectiv

Ramasi fara bani de la bugetul de stat pentru ca fac parte dintr-un partid nou infiintat, liderii PRO-Romania lanseaza o propunere ipocrita catre formatiunile parlamentare care beneficiaza de fonduri pentru.

Apel USR catre parlamentarii UDMR, Pro Romania si minoritati sa nu voteze modificarile Codului penal

Deputatul USR Stelian Ion face apel catre parlamentarii UDMR, Pro Romania si ai minoritatilor nationale sa nu fie complici si sa nu voteze in Camera Deputatilor modificarile aduse Codului penal.

Apel USR catre parlamentarii UDMR, Pro Romania si minoritati sa nu voteze modificarile Codului penal

Deputatul USR Stelian Ion face apel catre parlamentarii UDMR, Pro Romania si ai minoritatilor nationale sa nu fie complici si sa nu voteze in Camera Deputatilor modificarile aduse Codului penal.

IOAN CATALIN NECHIFOR (PRO ROMANIA): Miza aducerii aurului in tara o reprezinta milioanele pe care le va castiga firma de transport

Liderul judetean al Pro Romania Suceava, deputatul Ioan Catalin Nechifor, a declarat intr-o conferinta de presa, astazi, ca transportul aurului in tara este o ''afacere '', in conditiile in care este foarte costisitor, fiind de vazut ce firma anume se va ocupa de acest lucru.

MIHAI TUDOSE: Pro Romania nu va participa la votul privind modificarile Codurilor penale

Parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul din Camera Deputatilor asupra proiectelor de modificare a Codurilor penale si nici la votul unei eventuale restructurari a Guvernului, a anuntat, astazi, vicepresedintele partidului Mihai Tudose.

Tudose: Pro Romania nu va participa la votul pentru modificarea Codurilor Penale. Actuala putere sa si le asume

Parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul din Camera Deputatilor asupra proiectelor de modificare a Codurilor penale si nici la votul unei eventuale restructurari a Guvernului, a anuntat, duminica, vicepresedintele partidului Mihai Tudose.

Tudose spune ca Pro Romania nu va participa la votul privind modificarile Codurilor penale: Actuala Putere sa si le asume / Nu cred ca vor trece

Parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul din Camera Deputatilor asupra proiectelor de modificare a Codurilor penale si nici la votul unei eventuale restructurari a Guvernului, a anuntat, duminica, vicepresedintele partidului Mihai Tudose, relateaza Agerpres.

Pro Romania: Miza repatrierii aurului sunt milioanele pe care le va castiga firma de transport

Liderul judetean al Pro Romania Suceava, deputatul Ioan Catalin Nechifor, sustine ca, pe langa faptul ca repatrierea aurului este o masura populista, miza acesteia sunt milioanele pe care le va castiga firma de transport.

EXPERT FORUM: Romania plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din UE

Expert Forum EFOR) atrage atentia ca tara noastra plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din Uniunea Europeana, aceasta fiind, in 2018, de 37 milioane de euro, si sustine ca este nevoie de reguli mai clare pentru asigurarea transparentei cheltuirii banilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )