Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un profesor universitar din Iasi, propunerea PSD pentru Ministerul Cercetarii

B1 B1,
Un profesor universitar din Iasi, propunerea PSD pentru Ministerul Cercetarii

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca PSD il propune pe profesorul universitar Nicolae Hurduc la Ministerul Cercetarii, dupa plecarea lui Viorel Stefan, care merge la ASF. Nicolae Hurduc este inginer. continuă pe B1

Cine este propunerea PSD pentru Ministerul Cercetarii. Mie imi este foarte greu sa cred ca omul se trage din maimuta

Biroul Permanent al PSD a decis, joi, ca noua propunere pentru Ministerul Cercetarii si Inovarii sa fie Nicolae Hurduc. Hurduc este profesor universitar, inginer chimist si decan al Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi.

Noul ministru al Cercetarii nu crede n evolutionism: Este o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor. Mie mi suna mai interesant

Profesorul universitar Nicolae Hurduc, propunerea pentru ministerul Cercetarii, a declarat, intr-un interviu din luna septembrie a acestui an ca nu accepta teoria evolutionista ca omul se trage din maimuta si ca prefera o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor. PLUS Ce a spus Hurduc atunci cand, pe Facebook, i s-a cerutsa-l ia inapoi pe Tudorel Toader, tot decan la o facultate din Iasi.

Noul ministru al Cercetarii nu crede ca omul se trage din maimuta: Este o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor. Mie mi suna mai interesant

Profesorul universitar Nicolae Hurduc, propunerea pentru ministerul Cercetarii, a declarat, intr-un interviu din luna septembrie a acestui an ca nu accepta teoria evolutionista ca omul se trage din maimuta si ca prefera o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor.

Ministrul propus de PSD pentru Cercetare nu crede in teoria evolutiei. Mie imi este foarte greu sa cred ca omul se trage din maimuta

Biroul Permanent al PSD a decis, joi, ca noua propunere pentru Ministerul Cercetarii si Inovarii sa fie Nicolae Hurduc. Hurduc este profesor universitar, inginer chimist si decan al Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi.

Nicolae Hurduc este propunerea PSD pentru functia de ministru al Cercetarii

Nicolae Hurduc, decanul Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, este propunerea premierului Dancila pentru postul de ministru al Cercetarii.

Cine este Nicolae Hurduc, propunerea pentru Ministerul Cercetarii

Nicolae Hurduc, propunerea pentru Ministerul Cercetarii, este decanulal Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului Cristofor Simionescu de la Universitatea Gheorghe Asachi din.

O fetita de un an, din Iasi, desfigurata de porcul din gospodarie. Parintii vor fi trasi la raspundere

O fetita de doar un an si doua luni a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost muscata de porcul din gospodaria familiei sale. Incidentul dramatic a avut loc intr-o comuna din Iasi. Mama.

Un barbat si o femeie din Iasi, loviti de tren, in doua accidente diferite

Un barbat si o femeie din Iasi au fost loviti de tren, in doua accidente diferite. Din nefericire, barbatul nu a reusit sa supravietuiasca. Un barbat in varsta de 50 de ani, din Halaucesti,.

DOLIU! Un celebru profesor universitar s-a stins din viata. Mii de studenti, in lacrimi (FOTO)

Emil Stoica, profesor al Facultatii de Matematica Informatica din cadrul Universitatii Transilvania, s-a stins din viata la varsta de 67 de ani. Anuntul a fost facut de Asociatia Luptatorilor,.

Judecatorii din Iasi, decizie de ultima ora in cazul fratelui lui Catalin Morosanu, implicat intr-un dosar de tranzactii ilegale cu aur

Fratele luptatorului Catalin Morosanu scapa de arest. Judecatorii de la Iasi au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva a lui Claudiu Morosanu, care este anchetat intr-un dosar de.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )