Libnet.ro
UNICEF

13:45

UPDATE Ecaterina Andronescu, propusa de PSD ministru al Educatiei / n vara i cerea lui Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea PSD

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ecaterina Andronescu, propusa de PSD ministru al Educatiei / n vara i cerea lui Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea PSD

Liviu Dragnea o recupereaza pe Ecaterina Andronescu, pe care o propune ministru al Educatiei. Andronescu a cerut in luna august, intr-o scrisoare deschisa, retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. continuă pe Hotnews

PSD a hotarat. Ecaterina Andronescu, propusa la Ministerul Educatiei. George Ciamba il va inlocui pe Victor Negresu

Social-democratii analizeaza popunerile de candidati pentru functia ministru al Educatiei in conditiile in care vineri expira interimatul Rovanei Plumb. Totodata, se va discuta si despre functia de.

Gabriela Firea, despre faptul ca Ecaterina Andronescu a fost propusa la ministerul Educatiei: Ma bucur ca propunerea organizatiei de Bucuresti se materializeaza (VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat, marti, ca se bucura pentru ca Ecaterina Andronescu a fost propusa sa devina ministru al Educatiei. Este propunerea organizatiei Bucuresti de acum.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e noul ministru al Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila. Poate aceasta este solutia: sa fim la un moment dat critici si apoi sa nu mai fim, a comentat declarat Firea razgandirea Ecaterinei Andronescu, poreclita Abramburica.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e ministrul Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila.

Traian Basescu: Ecaterina Andronescu, blestemul sistemului de educatie romanesc revine in guvern. A sfarsit prin a-i linge ghetele stapanului pentru un vremelnic post de ministru

Ecaterina Andronescu revine in guvern. Dupa ce a fost la un pas de a fi exclusa din PSD pentru criticile aduse lui Liviu Dragnea, Andronescu s-a impacat cu liderul partidului si a fost propusa pentru functia de.

Ecaterina Andronescu, nominalizata pentru functia de ministru al Educatiei; Ciamba - la Afaceri Europene

Ecaterina Andronescu a fost nominalizata, in unanimitate, de Biroul Permanent National al PSD pentru functia de ministru al Educatiei, a anuntat, marti, presedintele interimar al PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

Ecaterina Andronescu ii raspunde lui Iohannis privind propunerea de a fi ministru al Educatiei: Nu alerg dupa functii

Ecaterina Andronescu i-a raspuns presedintelui Klaus Iohannis dupa ce aceasta a intrebat de ce este acum propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei dupa ce in urma cu putin timp critica vehement Guvernul.

Ecaterina Andronescu, ministru al Educatiei, dupa o discutie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila

Ecaterina Andronescu ar putea prelua portofoliul de la Educatie. Locul ramas liber dupa demisia lui Valentin Popa i-a fost propus senatoarei PSD, dupa o discutie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila, marti,.

Ecaterina Andronescu, ministru al Educatiei, dupa o discutie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila

Ecaterina Andronescu ar putea prelua portofoliul de la Educatie. Locul ramas liber dupa demisia lui Valentin Popa i-a fost propus senatoarei PSD, dupa o discutie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila, marti,.

Ce a facut Ecaterina Andronescu pentru invatamantul romanesc in mandatele anterioare de sef al Educatiei

Ecaterina Andronescu este un om al politicului, dar si al sistemului educational de mai bine de 20 de ani, iar acum va fi pentru a patra oara ministru al Educatiei. Din toti anii de activitate, cea mai criticata masura a ei a ramas desfiintarea scolilor de meserii in 2009. La acea data, spunea ca toti elevii vor avea sansa sa intre la facultate. in schimb, viitorul avea sa arate alt rezultat: 20% din tineri nu lucreaza si nici nu studiaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )